Legfontosabb témák

Nagyon olcsón cserélt gazdát néhány óriásplakát helye.

Az adóhatóság revizorai ellenőrzésre elvitték a Mahír Cityposter Kft. irodáiból a Jobbik április-májusi plakátkampány-szerződései és címlistái mellett az MSZP-vel kötött üzleti megállapodást is - írja ... ...

A Jobbik plakátjainak szerződéseiért mentek a nyomozók, de a Pokorni Zoltán önkormányzatával és a Mazsihisszel kötött szerződések is náluk vannak már.

Miután a bíróság visszadobta az első határozatot, a Közbeszerzési Döntőbizottság újra 2,5 millió forintra bírságolta a Közgép Zrt.-t az M4-es autópálya építésébe be nem vont alvállalkozó miatt. A határozat ... ...

A csütörtöki revizorok már megnézhetik a kormány számára legfontosabb iratokat.

Állítólag a jobbikos plakátkampány ügyében nyomoznak, de pont azokat az iratokat nem nézhették meg.

A Magyar Idők napokkal hamarabb értesült arról, hogy nyomoznak Simicska Lajos hirdetési cége ellen, mint maga a vállalkozás. Jó súgói vannak a kormánysajtónak – véli a Hír TV.

A KDNP-s Hollik István szerint "milliárdos méreteket ölthet" a korrupció.

Költségvetési csalás gyanúja miatt nyomozást indított a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Publimont Kft. és Mahir Cityposter Kft. ügyletei miatt – értesült ... ...

Több váratlan visszaeséstől eltekintve többnyire 2016-ban is jól teljesítettek a legsikeresebb hazai üzletemberek főbb vállalkozásai. A gazdaság változatos területein tevékenykedő, az építőipartól a...

Miután két éve szakított Orbán Viktorral, Simicska Lajos a vállalkozó építőipari cégénél a bevételek 80 százalékot estek, míg médiaérdekeltségei masszívan veszteségesek lettek - derül ki cégei 2016-os ... ...

Simicska összeveszett Orbánnal. Következmény: kikerült a pixisből a vállalkozó, elesik a zsíros állami megrendelésektől. Eredmény: majdnem tizedére visszaeső bevétel, nulla osztalék.

A NER egykori mintacége a 2016-os beszámolója alapján csak árnyéka önmagának, de Simicska reklámcégei még tartják magukat.

771 millió forintos veszteség a HírTv-nél, 762 millió a Magyar Nemzetnél, de a Heti Válasz és a Lánchíd Rádió is deficites.

Csaknem negyedére esett a bevétel, de nem baj, a nyereség azért így is megmaradt a tavalyi szinten.

Orbán barátsága nélkül is egész jól pötyög a Hung-Ister Zrt.. Ez ma már nem olyan meglepő, mert tavaly is így volt.

Gigantikus mínuszt hozott össze a Hír TV tavaly. Veszteségre 2005 óta nem volt példa, viszont akkor is "csak" 132 millió jött össze.

Sakalj Ferenc először a felcsúti polgármester horvátországi bizniszeinél segédkezett, azóta már több cég tulajdonosa Magyarországon.

A felcsúti polgármester külföldi villát akart venni, de nem beszélt angolul, tolmácsának azóta már vasúti és postai cége is van.