Legfontosabb témák

Visszatért a közbeszerzések területére a közterületi reklámokkal foglalkozó volt Simicska-cég, a Publimont. Első önálló sikere hamar meg is érkezett.

Visszatért a közbeszerzések területére a közterületi reklámokkal foglalkozó Publimont. Első önálló sikere hamar meg is érkezett. Több egykori Simicska-cég is több lépcsőn keresztül Mészáros Lőrinc közvetlen tulajdonába került az elmúlt egy évben, ezek egyike a Publimont.

A jövőben jobban megoszlanak a feladatok a megbízható NER-üzletemberek között. De azért nem lesz Simicska Lajos a volt felcsúti polgármesterből.

A tavaly kiosztott 663 milliárd forint uniós és magyar agrártámogatás döntő része az összes jogosult felső 10 százalékához, azon belül a legnagyobb gazdákhoz került. Négy évvel korábban még Simicska Lajos ... ...

A Híd-Tám Kft. fejezi be a székesfehérvári vasútállomás gyalogos felüljáróját 2,5 milliárd forintért. A megbízáshoz a referenciát Mészáros Lőrinc egyik cége és Simicska Lajos volt birodalmának volt ékköve, a Közgép nyújtja.

A versenyhivatal 5 nap alatt lezavarta a teljes vizsgálatot.

A GVH engedélyezte, hogy az egyebek mellett a Duna Aszfalt Kft.-t is tulajdonló Szíjj Lászlóhoz kerüljön az egykor Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Közgép Zrt. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) július ... ...

A versenyhivatal meglehetősen gyorsan, mindössze 5 nap leforgása alatt lezavarta az egész vizsgálatot.

3 munkanap alatt lezavarta a GVH az ehhez szükséges versenyjogi vizsgálatot.

A versenyhivatal meglehetősen gyorsan, mindössze 5 nap leforgása alatt lezavarta az egész vizsgálatot.