Legfontosabb témák

A felcsúti milliárdos megvásárolja a Mezort Általános Befektetési Zrt.-t, amely egykoron Simicska Lajosé volt.

Mészáros Lőrinc megvásárolja a Mezort Általános Befektetési Zrt.-t - közölte az üzletember által megbízott kommunikációs cég az MTI-vel. A közlemény szerint az üzletember magánszemélyként veszi meg ... ...

A Mezort Általános Befektetési Zrt.-t magánemberként vásárolja meg a felcsúti mágnás. Az Opus és a Konzum egyesülését pedig jóváhagyták a társaságok közgyűlései.

Mészáros Lőrinc megvásárolja a Mezort Általános Befektetési Zrt.-t - közölte az üzletember által megbízott kommunikációs cég az MTI-vel. A közlemény szerint az üzletember magánszemélyként veszi meg ... ...

Néhány hónapja Vörös József ügyvéd nevére került a vállalkozás, akiről tudni lehetett, hogy több szállal kötődik a volt felcsúti polgármesterhez és Orbán Viktorhoz is.

A lap korábban a miniszterelnököt, Simicska Lajost és Soros Györgyöt is az Európa sorsát meghatározó emberek közé választotta.

Észrevette? Nincsenek reklámok a HÉV vonalán és a szerelvényeken sem. Hová tűntek a hirdetések? És lehet ehhez köze Simicska Lajosnak?

Vörös József is azon a magángépen utazott, amivel a kormány barátai korábban a Vidi-Chelsea meccsre mentek.

Egyetlen, veszteséges vállalkozása volt Vörös József ügyvédnek idén október közepén. Aztán hirtelen változott a helyzet: két hét leforgása alatt tulajdonos lett az egykor Simicska Lajos birtokában lévő cégek nagy részében.

Egy nap alatt 6 társaság tuljadonosa lett, így már 8 céget birtokol Mészáros Lőrinc embere.

Vörös József ügyvéd tulajdonába került az Euro Publicity Kft. közterületi reklámozással foglalkozó cég, amely korábban Simicska Lajos tulajdonában állt évekig - adta hírül a 24.hu. A cégadatok szerint ... ...

Vörös József már a második Simicska-céget veszi meg.

A közelgő választások miatt hasznosnak bizonyulható EuroPublicity Kft. megvétele a simicskátlanítás egy újabb fejezete.

A Hír TV volt tulajdonosának, Simicska Lajosnak a visszavonulásáról is beszélt egy interjúban Kálmán Olga. A televízió egykori műsorvezetője utalt arra, hogy az egykori oligarcha azért dobhatta be a törölközőt, mert nem tudta elérni céljait, és értelmetlennek látta a további küzdelmet. Korábban egyik segítője szintén azt mondta, hogy Simicskának nem volt más választása, mint a cégeinek eladása.