Legfontosabb témák

Nem sokat teketóriáztak a Fideszben, gyorsan benyújtották a Jobbik plakátkampányára vonatkozó törvényjavaslatot, amelyet Halász János és Kósa Lajos frakcióvezető jegyez. A javaslat a "burkolt pártfinanszírozás megakadályozásáról és az átlátható kampányfinanszírozás biztosításáról” címet viseli.

Szigorítaná a kormány a pártok reklámozását. Kósa szerint ezzel a Jobbiknak is segíthetnek, hogy kiszabadulhassanak Simicska Lajos hálójából.

Tóth Mariannát, a Simicska Lajos régi emberét tették meg annak a NP Nanga Parbat Zrt.-nek a vezérigazgatójává, amely a Magyar Fejlődésért Alapítvány mögött áll. Ez szerezte meg e héten Spéder Zoltántól Index.hu-t.

Az egyik leglátogatottabb magyar netes portál egy alapítványhoz került. Simicskáéknak opciós vásárlási joguk volt.

Alapítványi tulajdonba került az Index.hu-t kiadó Index.hu Zrt.

Hamarosan országszerte kikerülnek a Jobbik plakátkampányára válasznak szánt plakátok - közölte a Magyar Időkkel Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke.

Török Gábor szerint a háború Simicska Lajos és Orbán Viktor között elkerülhetetlennek látszik, és a miniszterelnöknek arra kell készülnie, hogy komoly sebeket kaphat. Nem biztos, hogy politikai értelemben halálosat, de ez sem kizárt - mondta az elemző a 24.hu interjújában.

Az üzletember a 24.hu-nak állított ennél elképesztőbbeket is. Eredetileg a Reutersnek mondta volna el, de az az interjú nem jelent meg.

Országos kormányellenes plakátkampányba kezdett a Jobbik, méghozzá Simicska Lajos plakáthelyein - számol be a Magyar Idők.