Legfontosabb témák

A felcsúti polgármester agrárcégei tavaly még csak 55 százalékkal növelték uniós és állami támogatásaikat, idén viszont már elkerülhetetlennek látszik a duplázás. Idén már 900 millió forint körül lehet az a pénz, amelyet a megművelt terület mérete és a gazdálkodás módja alapján a Mészáros-cégek támogatásként besöpörhetnek. Mészáros Lőrinc agrárérdekeltségei azonban még mindig csak távolról követik Csányi Sándor és Simicska Lajos vállalkozásainak pénzfelszívó képességét.

A Strabag Általános Építő Kft., a Strabag AG magyarországi fióktelepe valamint a Hódút Kft. nyerte meg 14 milliárd 852 millió forinttal a 813-as főút harmadik ütemének tervezésére és kivitelezésére kiírt ... ...

Új földemberek tollasodtak meg vagy léptek elő a semmiből Orbán Viktor közvetlen környezetében. Ez derül ki a Magyar Államkincstár napokban véglegesített tavalyi adataiból. Az uniós és nemzeti forrásból ... ...

Felmondási hullám indult el a Hír TV-nél, csak hétfőn öten kezdeményezték munkaviszonyuk megszüntetését - állította a kormánypárti Magyar Idők.

Felmondási hullám indult el a Hír TV-nél, csak hétfőn öten kezdeményezték munkaviszonyuk megszüntetését - állította a kormánypárti Magyar Idők.

Felmondási hullám indult el a Hír TV-nél, csak hétfőn öten kezdeményezték munkaviszonyuk megszüntetését - állította a kormánypárti Magyar Idők. A hírt átvevő Origo az ATV-től átigazoló Kálmán Olga "pálfordulásáról" és "bizonyos értelemben" vett bukásáról is írt.