Legfontosabb témák

Molnár atya navigátora egy közgazdász lesz.

Az MNB korábbi elnöke komoly kritikával illette az utóbbi időben óriási népszerűségnek örvendő állampapírt, a MÁP+-ot, szerinte komoly károkat okozhat a jövőben.

Az MNB korábbi elnöke komoly kritikával illette az utóbbi időben óriási népszerűségnek örvendő állampapírt, a MÁP+-ot, szerinte komoly károkat okozhat a jövőben.

Az MNB volt elnöke szerint nem hatékony eszköz a MÁP+.

December 1-jétől Kántás Zoltán a sárvári fürdő ügyvezető igazgatója. A szakember korábban a Szombathelyi fürdőt vezette - írja a turizmus.com. A 49 éves, mérnök-közgazdász végzettségű Kántás Zoltán 30 ... ...

Az ország demográfiai jövőképe aggodalomra ad okot, és ennek bizony lehet kapcsolata a nyugdíjrendszerrel is - írja a Magyar Nemzetben Botos Katalin közgazdászprofesszor, a Népesedési Kerekasztal konferencia ... ...

Botos Katalin közgazdászprofesszor, a Népesedési Kerekasztal konferencia tagja írta meg ezt a Magyar Nemzetben megjelent publicisztikájában.

A techcégek emberei ritkán szembesülnek a döntéseik következményeivel, mondja Susan Athey stanfordi professzor. A Microsoft volt vezető közgazdásza szerint attól nem kell félnünk, hogy robotok miatt elfogyna a munkák. Az embereknek átláthatóbb választást kell kínálni, hogy meg tudják védeni a magánéletüket.

Érdekes érveléssel állt elő egy közgazdász.

Kiegyenlített növekedés volt a magyar gazdaságban a harmadik negyedévben a GDP-t adó ágazatok között - mondta Csath Magdolna közgazdász az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában.

Dávid Gyula irodalomtörténész, Fischer Ádám karmester, Kulka János színművész, Losonczi Ágnes szociológus, Németh Miklós közgazdász, politikus, Parti Nagy Lajos költő és Radnóti Zsuzsa dramaturg nyerték el idén a Hazám-díjat; a XXI. Század Társaság elismerését szombaton adták át Budapesten.