Legfontosabb témák

Ausztriában például forródrót köti össze a gyorséttermeket az amerikai nagykövetséggel.

Az innnovatív módszerrel a McDonald's a fenntarthatóbb növekedést szolgálja.

Megfosztotta az állam az egykori MDF-székházat a műemléki védettségtől, és egy megnyert perből is kilépett, így aztán egy semleges cég után NER-közeli ingatlanfejlesztőkhöz került a milliárdokat érő Bem téri ingatlan. Itt azonban nincs vége a történetnek: ezen az üzleten ugyanis Budapest világörökségi besorolása is bukhat.

Nagyot ugrott a SZÉP-kártyás fizetések összege.

A fel nem használt keret ugyan nem veszik el a Szép-kártyákról, de a bank a lejárat után 3 százalékot levonhat a két évvel korábbi év egyenlegből.

Az idei évtől a szolgáltató nem utalja vissza a felhasználatlan összeget automatikusan a munkáltatónak, mint korábban.

A SZÉP-kártyás pénzekkel kitömött szövetség szerezte meg a turizmus.com kiadóját.

Változott a Szép-kártyákon lévő korábbi évekről megmaradt egyenleg felhasználására vonatkozó szabályozás: már nem tűnik el a pénz, de május 31-ig megéri lépni, hogy ne veszítsen pénzt a kamatokon. Még ... ...

Egy fóbiára építve cukkolja a McDonald'sot a cég a gyerek-születésnapok piacán.

Jelentősen nőtt a SZÉP-kártyákra érkező juttatások értéke az idei első negyedévben a kártyakibocsátók adatai szerint. A cafeteria-rendszer átalakítása miatt – január 1-jétől csak a SZÉP-kártya maradt kedvező adózású béren kívüli juttatás – a feltöltések ebben az évben jelentősen meghaladják majd a tavalyit.

Jelentősen nőtt a SZÉP-kártyákra érkezett juttatások értéke idén az első negyedévben a kártyakibocsátók adatai szerint, idén a cafeteria-rendszer átalakítása miatt a feltöltések jelentősen meghaladják majd a tavalyit - közölte az OTP Bank, az MKB Bank és a K&H Bank az MTI érdeklődésére.

Jelentős változásokkal indult az idei év, hiszen a cafeteria-rendszer átalakítása miatt az ilyen jellegű, kedvező adózással adható elemek köre leszűkült. Ennek megfelelően az MTI körkérdéséből kiderült, hogy jócskán nőtt a SZÉP-kártyákra érkezett juttatások értéke idén az első negyedévben a kártyakibocsátók adatai szerint, a feltöltések jelentősen meghaladják majd a tavalyit.

Jelentősen nőtt a SZÉP-kártyákra érkezett juttatások értéke.

Jelentősen nőtt a SZÉP-kártyákra érkezett juttatások értéke idén az első negyedévben a kártyakibocsátók adatai szerint.

Jelentősen nőtt a SZÉP-kártyákra érkezett juttatások értéke idén az első negyedévben a kártyakibocsátók adatai szerint, idén a cafeteria-rendszer átalakítása miatt a feltöltések jelentősen meghaladják majd a tavalyit - közölte az OTP Bank, az MKB Bank és a K&H Bank.

Jelentősen nőtt a SZÉP-kártyákra érkezett juttatások értéke idén az első negyedévben a kártyakibocsátók adatai szerint, idén a cafeteria-rendszer átalakítása miatt a feltöltések jelentősen meghaladják ... ...

A kártyakibocsátók adatai szerint, idén a cafeteria-rendszer átalakítása miatt a feltöltések jelentősen meghaladják majd a tavalyit - közölte az OTP Bank, az MKB Bank és a K&H Bank.

A McDonald's szabadkozott, az újságíró pedig adathalászatra gyanakodott, végül visszakapta a pénzét.

A McDonald's szabadkozott, az újságíró pedig adathalászatra gyanakodott, végül visszakapta a pénzét.

A vendégek kérték a műanyagok lecserélését, de a papír szívószál viszont oldódik az italokban.

Egy online petícióban már 36 ezren kérik vissza az évszázadok alatt lebomló műanyag szívószálakat.