Legfontosabb témák

A festői, patinás középkori környezetben eddig hiába keresték a turisták az ismert emblémát.

Mivel nem maradt riválisa, ezért soha nem látott mennyiségű pénzt költöttek el júliusban a Szép-kártyáról a tulajdonosaik. Ennek nem csak a szállodák örülnek. Széchenyi pihenő (Szép) kártyával a kártyatulajdonosok ... ...

A tavalyit mintegy harmadával meghaladó SZÉP-kártyás fizetések is hozzájárultak a szálláshelybevételek első héthavi emelkedéséhez, amelyek 8 százalékkal bővültek, megközelítették a 300 milliárd forintot.

A tavalyit mintegy harmadával meghaladó SZÉP-kártyás fizetések is hozzájárultak a szálláshelybevételek első héthavi emelkedéséhez, amelyek 8 százalékkal bővültek, megközelítették a 300 milliárd forintot - írta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a legfrissebb statisztikai adatok alapján az MTI-nek szerdán.

A tavalyit mintegy harmadával meghaladó SZÉP-kártyás fizetések is hozzájárultak a szálláshelybevételek első héthavi emelkedéséhez.

A SZÉP-kártya felhasználás az első hét hónapban meghaladta a 15 milliárd forintot

A SZÉP-kártya idén már eddig nagyon komoly növekedést produkált, és Baldauf Csaba őszre további erősödést vár. A Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatójával, az MSZÉSZ általános alelnökével a Trend FM készített interjút, amiben Baldauf Csaba az idei balatoni szezon értékelésére és a tervekre is kitért.

Évről évre bővül a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. létesítményeinek látogatószáma, melyben nagy szerepe van a SZÉP-kártyának is. Az aktuális trendekről, fejlesztésekről, az idei év eredményeiről beszélt Czinege Szilvia a Trend FM Nap vendége című műsorában.

Nem csak a vásárlók, hanem a kollégák részéről érkező zaklatásra is felkészít az amerikai gyorsétteremlánc.