Legfontosabb témák

A teljes összeg 90 százalékát három látványcsapatsport köszönheti meg.

Nemcsak a sportfogadás jelentősége nő az állami játékszervező életében, hanem a sportszövetségeknek és kluboknak nyújtott támogatás mértéke is.

A teljes összeg 90 százaléka mögött három látványcsapatsport szövetségen keresztüli támogatása áll.

Nemcsak a sportfogadás jelentősége nő az állami játékszervező életében, hanem a sportszövetségeknek és kluboknak nyújtott támogatás mértéke is.

Árbevételi csúcsot döntött tavaly a Szerencsejáték Zrt., mi­után a 2015-ös 351 milliárd forintot követően az elmúlt évben 385 milliárdos rekordforgalmat ért el.

A hazai lottótársaság kimagaslóan magas árbevétel-növekedést ért el Európa más nagy lottótársaságaihoz képest a tavalyi évben.

A Lottótársaságok Világszövetsége (WLA, World Lottery Association) rangos elismeréssel jutalmazta a Szerencsejáték Zrt-t. A tavalyi, 2016-os évet értékelő jelentésükben hozták nyilvánosságra, hogy a hazai lottótársaság kimagaslóan magas árbevétel-növekedést ért el Európa más nagy lottótársaságaihoz képest a tavalyi évben. Az európai régió legdinamikusabban növekvő lottótársasága lett ezzel az eredményével 2016-ban a magyar Szerencsejáték Zrt.

Az európai régió legdinamikusabban növekvő lottótársasága lett 2016-ban a magyar Szerencsejáték Zrt., a Lottótársaságok Világszövetsége (WLA, World Lottery Association) által adott elismerés szerint. A játékos kedvű, kockáztatni szerető magyarok összesen 385,5 milliárd forintot költöttek szerencsejátékokra az állami vállalatnál.

Az európai régió legdinamikusabban növekvő lottótársasága lett 2016-ban a magyar Szerencsejáték Zrt., a Lottótársaságok Világszövetsége (WLA, World Lottery Association) által adott elismerés szerint. A játékos kedvű magyarok összesen 385,5 milliárd forintot költöttek szerencsejátékokra az állami vállalatnál.

Hamarosan jön a Fesztivál sorsjegy, valamint a játékoskártya is bevezetésre kerül.

Árbevételi csúcsot döntött tavaly a Szerencsejáték Zrt, miután a 2015-ös 351 milliárd forintot követően az elmúlt évben 385 milliárdos rekordforgalmat ért el. Ebből 170 milliárd forint származott fogadásokból, 138 milliárd számsorsjátékokból, 77 milliárd pedig sorsjegyek értékesítéséből.

Heti 320-330 millió forint bevételt hoz a Szerencsejáték Zrt.-nek az EuroJackpot....

Bár csak 2014 októberében csatlakozott az EuroJackpot hálózatához Magyarország, már közel 17 milliárd forintos éves forgalmat hoz a nemzetközi játék - írja a Világgazdaság. A 2015-ös 15,64...