Legfontosabb témák

Árbevételi csúcsot döntött tavaly a Szerencsejáték Zrt., mi­után a 2015-ös 351 milliárd forintot követően az elmúlt évben 385 milliárdos rekordforgalmat ért el.

A hazai lottótársaság kimagaslóan magas árbevétel-növekedést ért el Európa más nagy lottótársaságaihoz képest a tavalyi évben.

A Lottótársaságok Világszövetsége (WLA, World Lottery Association) rangos elismeréssel jutalmazta a Szerencsejáték Zrt-t. A tavalyi, 2016-os évet értékelő jelentésükben hozták nyilvánosságra, hogy a hazai lottótársaság kimagaslóan magas árbevétel-növekedést ért el Európa más nagy lottótársaságaihoz képest a tavalyi évben. Az európai régió legdinamikusabban növekvő lottótársasága lett ezzel az eredményével 2016-ban a magyar Szerencsejáték Zrt.

Az európai régió legdinamikusabban növekvő lottótársasága lett 2016-ban a magyar Szerencsejáték Zrt., a Lottótársaságok Világszövetsége (WLA, World Lottery Association) által adott elismerés szerint. A játékos kedvű, kockáztatni szerető magyarok összesen 385,5 milliárd forintot költöttek szerencsejátékokra az állami vállalatnál.

Az európai régió legdinamikusabban növekvő lottótársasága lett 2016-ban a magyar Szerencsejáték Zrt., a Lottótársaságok Világszövetsége (WLA, World Lottery Association) által adott elismerés szerint. A játékos kedvű magyarok összesen 385,5 milliárd forintot költöttek szerencsejátékokra az állami vállalatnál.

Hamarosan jön a Fesztivál sorsjegy, valamint a játékoskártya is bevezetésre kerül.

Árbevételi csúcsot döntött tavaly a Szerencsejáték Zrt, miután a 2015-ös 351 milliárd forintot követően az elmúlt évben 385 milliárdos rekordforgalmat ért el. Ebből 170 milliárd forint származott fogadásokból, 138 milliárd számsorsjátékokból, 77 milliárd pedig sorsjegyek értékesítéséből.

Heti 320-330 millió forint bevételt hoz a Szerencsejáték Zrt.-nek az EuroJackpot....

Bár csak 2014 októberében csatlakozott az EuroJackpot hálózatához Magyarország, már közel 17 milliárd forintos éves forgalmat hoz a nemzetközi játék - írja a Világgazdaság. A 2015-ös 15,64...

Soha olyan sokat nem költöttek szerencsejátékra Magyarországon, mint tavaly, amikor a piac játékbevétele átlépte a 400 milliárd forintos határt.

Rekordösszeget költöttek tavaly szerencsejátékra Magyarországon....

Rekordösszeget költöttek tavaly szerencsejátékra Magyarországon, a piac játékbevétele megközelítette a 420 milliárd forintot - olvasható a Magyar Nemzet csütörtöki számában.

A kaszinók minimális összegeket fizettek be tavaly a költségvetésbe.

Pedig a szerencsejátékokon elvert pénz egyre csak nő, a kaszinók pedig igen jól járnak.

Hogyan védekeznek a soksejtű lények – így az ember – a rákos megbetegedések kialakulása ellen? Ezt tanulmányozza két magyar kutatócsoport. A megoldás szerintük a sejtek hierarchikus szervezése és a lehető legkevesebb sejtosztódás biztosítása. A bajok akkor kezdődnek, amikor mégis hiba csúszik az osztódás folyamatába. „Elképzelhető, hogy egyszer a jövőben képesek leszünk a sejtjeinkben folyamatosan kijavítani ezeket a mutációkat. De amíg a technológia nem jut ilyen szintre, egyszerűen el kell fogadnunk azt, hogy gyakorlatilag szerencsejátékot játszunk” - mondta az InfoRádió Szigma - a holnap világ című tudományos magazinműsorában Derényi Imre, az MTA-ELTE Lendület Biofizikai Kutatócsoportjának vezetője.

Alapjaiban változik meg a magyar szerencsejáték-piac ellenőrzése - szúrta ki a 2018-as büdzsét megalapozó salátatörvény tervezetében a Népszava. Eszerint az eddig az NGM felügyelte Nemzeti Adó és Vámhivatal ... ...

2016 decemberében több mint egymilliárd forintnyi támogatást osztott szét a Szerencsejáték Service Nonprofit Zrt., mely a lottótársaság támogatási politikájáért felelős cég. A támogatottak között újonnan alakult cégek, Fidesz-közeli társaságok és egy milliárdos társasága is megtalálható.