Legfontosabb témák

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a június 12-én megtartott 24. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 23. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a június 5-én megtartott 23. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a június 5-én megtartott 23. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki: Első számsorsolás: 1 (egy) 6 (hat) 9 (kilenc) 11 (tizenegy) 20 (húsz) 32 (harminckettő) 35 (harmincöt) Második számsorsolás: 3 (három) 6 (hat) 13 (tizenhárom) 14 (tizennégy) 18 (tizennyolc) 23 (huszonhárom) 35 (harmincöt) Nyeremények: 7 találatos szelvény ...

Adatigénylésből derült ki, mennyi közpénzt fordítottak az ingyenes koncertre.

Adatigénylésből derült ki, mennyi közpénzt fordítottak az ingyenes koncertre.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz tartozó Pillér Kft. stratégiai és koordinációs igazgatójaként folytatta tovább karrierjét Csillag Dávid 2019 áprilisától. Az informatikai szakember korábban a Szerencsejáték Zrt. CIO-jaként számos szakmai sikert ért el, 2018-ban megnyerte a Braun Péter-díjat, mely egyben az Év fiatal CIO-ja elismerés is.

Az állam viszont ebből nem vesz el mindent a cégeitől, így a tényleges osztalékbevétel kevesebb lesz a nyereségnél.

A csehek rekordösszeget, 249,5 milliárd koronát (3243,5 milliárd forint) költöttek el szerencsejátékokra tavaly. Ez 11,3 százalékos növekedés az előző évhez viszonyítva - közölte a cseh pénzügyminisztérium hétfőn.

A csehek rekordösszeget, 249,5 milliárd koronát (3243,5 milliárd forint) költöttek el szerencsejátékokra tavaly. Ez 11,3 százalékos növekedés az előző évhez viszonyítva – közölte a cseh pénzügyminisztérium hétfőn. A szerencsejátékokra elköltött összegből nyereség formájában 218,2 milliárd koronát (2836,6 milliárd forint) kaptak vissza a játékosok, ami 18,4 százalékkal magasabb az előző évinél. A pénz legnagyobb részét, 144,5 ...

A Szerencsejáték Zrt. tavaly rekord adózott eredményt ért el.

A Szerencsejáték Zrt. 2018. évi adózott eredménye 21,6 milliárd forint, az eddigi legmagasabb a cég történetében, 15 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit - tudatta a társaság vasárnap közleményben.

Azért a Szerencsejáték Zrt. sem panaszkodhat.

Amelyen a Szerencsejáték Zrt. is szépen keresett, 21,6 milliárd forintos 2018. évi adózott nyeresége az eddigi legmagasabb a történetében, 15 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 22. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 22. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki.

Összesen 1,4 milliárd forintos veszteséget hozott össze az állam két lóversenyzéssel foglalkozó társasága, pedig nem sajnálták a pénzt a lovi reklámozására sem. Míg a Szerencsejáték Zrt. évről évre rekordokat ... ...

A Liverpoolt tartja esélyesebbnek a Bajnokok Ligája szombati döntőjében a Szerencsejáték Zrt. fogadási rendszere. Szombat este két angol labdarúgó-csapat, a Liverpool és a Tottenham lép pályára a Bajnokok ... ...

A lottók eladásából csökkent, a Tippmixből és a kaparós sorsjegyből viszont nagyon megnőtt a bevétele az állami Szerencsejáték Zrt.-nek tavaly, az összes bevétele 54 milliárddal 491 milliárd forintra nőtt. ... ...

Tavaly 491,1 milliárd forintos árbevételt ért el a Szerencsejáték Zrt. - ez áll a cég éves beszámolójában. Az állam is dörzsölheti a markát, szépen kaszált a fogadókon.

Tavaly 491,1 milliárd forintos árbevételt ért el a Szerencsejáték Zrt. - ez áll a cég éves beszámolójában. Az állam is dörzsölheti a markát, szépen kaszált a fogadókon.

21,6 milliárdos adózott eredményt ért el az állami cég. A lottó népszerűsége csökkent, a sportfogadásé viszont megugrott.

Több mint 12 százalékkal nőtt tavaly a Szerencsejáték Zrt. árbevétele, aminek köszönhetően az állami cég eredménye is javult. Az osztalékot viszont nem emelték meg, a tavalyihoz hasonlóan most is 13...

A foci-vb generálta fogadási láz és az Eurojackpot várható főnyereményének forintban történő hirdetése is hozzájárult a Szerencsejáték Zrt. rekordforgalmához.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a május 29-én megtartott 22. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki: Első számsorsolás: 6 (hat) 10 (tíz) 14 (tizennégy) 18 (tizennyolc) 25 (huszonöt) 31 (harmincegy) 32 (harminckettő) Második számsorsolás: 2 (kettő) 5 (öt) 11 (tizenegy) 12 (tizenkettő) 17 (tizenhét) 21 (huszonegy) 22 (huszonkettő) Nyeremények: 7 találatos szelvény ...

A Szerencsejátékról szóló törvény kimondja, hogy a lottójátékon csak 18 évét betöltött természetes személy vehet részt. De mi van akkor, ha valaki a céges telefonról lottózik? Ilyenkor a cégé a nyeremény?

A Szerencsejáték Zrt. a 2018–2019-es NB I.-es labdarúgószezonban átlagosan több mint 200 ezer fogadást regisztrált mérkőzésenként.