Legfontosabb témák

Már csak egy évük van az energetikai felújítások elvégzésére a társasházaknak a szigorított követelményrendszer bevezetése előtt Kevesebb mint egy év […] The post 2017 a szigetelés éve a társasházaknál appeared first on Házfórum.

A vietnami miniszterelnök ma bejelentette, hogy az ország bankjainak nagyobb tulajdoni hányada lehet külföldi kézben. Ezzel egyrészt a pénzintézeteket akarja megreformálni, másrészt pedig külföldről...

A vietnami miniszterelnök, Nguyen Xuan Phuc ma bejelentette, hogy megemelik azt a limitet, amellyel eddig korlátozták azt, hogy egyes pénzintézetek mekkora része lehet külföldi kézben. Ezzel egyrészt...

A vizes világbajnokságra készülve felújítják a margitszigeti utakat és parkolókat, sőt még a kitaposott ösvényeket is leburkolják. A Vianova 87 Zrt. nyerte a Fővárosi Önkormányzat tenderét a margitszigeti ... ...

Egy amerikai befektető vette meg a Szigetet, míg a jegybanki aranyról a korábbi híresztelésekkel szemben kiderült, hogy azt nem adták el. Törökországban beszakadt a líra, bezzeg a forint továbbra is tartja erős árfolyamát. Hiába nőnek a bérek, úgy tűnik, 2016-ban is a légiirányítóknak volt a legjobb fizetésük. A magyar olajcégre nézve kedvező ítélet született a Mol–INA-ügyben. Vida Ildikó lett a Közgép új elnöke, a Raiffeisen pedig a Budapest Banktól igazol új vezérigazgatót. Ez volt a héten a gazdaságban.

Az idei télen többet kell költeni fűtésre, sok családnál a rezsi nagy részét ez teszi ki. Egy friss felmérés megerősítette, A többség áldozna a hőszigetelésre, ha elnyerne valamilyen támogatást.

A Sziget szervezői megkaphatják azt a pénzt, ami a nagy nemzetközi tervek megvalósításához kell, az új tulajdonos pedig egy globális fesztiválcsoport közép-európai bástyájává teheti a magyar rendezvényt.

A Providence Equity Partners globális tőkealap megveszi a Szigetet, a vételárról még nincsenek információk. A cég honlapja alapján a tőkealapkezelő 50 milliárd dolláros befektetést kezel, 1989 óta...

Az új tulajdonos miatt nem hívnak majd drágább fellépőket, de nagyobb szeletet hasíthatnak majd ki a nemzetközi fesztiválpiacból.

Egy amerikai befektetőcég, a Providence Equity Partners lett a Sziget Kulturális Szervezőiroda többségi tulajdonosa - közölte a Sziget Kft. pénteken.

A magyar tulajdonosok eladták többségi tulajdonrészüket a Szigetből egy brit-amerikai befektetőcégnek. Lakatos Péter részét még a tranzakció előtt visszavásárolta az alapító Gerendai Károly. A menedzsment marad - tájékoztatott a friss történésről a Forbes.

A megegyezést ma délelőtt írták alá....

Egy amerikai befektetőcég, a Providence Equity Partners lett a Sziget Kulturális Szervezőiroda többségi tulajdonosa - közölte a Sziget Kft.

Egy amerikai befektetőcég, a Providence Equity Partners lett a Sziget Kulturális Szervezőiroda többségi tulajdonosa – közölte a Sziget Kft. pénteken az MTI-vel. Mint írták, megállapodás született arról, hogy az egyik vezető globális tőkealap, a Providence Equity Partners stratégiai befektetéssel segíti a Sziget fesztiváljainak fejlesztését, valamint támogatja a cég azon ambícióját, hogy márkáit globális szinten is ...

Egy amerikai befektetőcég, a Providence Equity Partners lett a Sziget Kulturális Szervezőiroda többségi tulajdonosa - közölte a Sziget Kft. pénteken.

A Sziget Kulturális Szervezőiroda ma bejelentette: megállapodás született arról, hogy az egyik globális tőkealap, a Providence Equity Partners megveszi a Szigetet.

A Sziget Kulturális Szervezőiroda bejelentette: megállapodás született arról, hogy az amerikai Providence Equity Partners globális tőkealap stratégiai befektetéssel segíti a Sziget fesztiváljainak fejlesztését ... ...

A Sziget Kulturális Szervezőiroda bejelentette: megállapodás született arról, hogy az amerikai Providence Equity Partners globális tőkealap stratégiai befektetéssel segíti a Sziget fesztiváljainak fejlesztését ... ...

A Sziget Kft. hetven százalékát vette meg egy brit-amerikai páros, Gerendai Károly kisebbségei tulajdonos marad a cégben.

A magyar tulajdonosok eladták többségi tulajdonrészüket a Szigetből egy brit-amerikai befektetőcégnek - tette közzé értesülését a Forbes.hu. A szerződést pénteken délelőtt írták alá.

Kisebbségi tulajdonosok maradnak Gerendaiék.

Majdnem egymilliárdos szerződést kötött a Fővárosi Önkormányzat.

A Sziget lett a fellépők kedvenc fesztiválja az European Festival Awards versenyén, így a korábbi elismerésekkel együtt a Sziget már minden kategóriában megnyerte a fődíjat - közölte a Sziget Szervezőiroda az MTI-vel csütörtökön.

A Sziget lett a fellépők kedvenc fesztiválja az European Festival Awards versenyén, így a korábbi elismerésekkel együtt a Sziget már minden kategóriában megnyerte a fődíjat - közölte a Sziget Szervezőiroda.

A Sziget lett a fellépők kedvenc fesztiválja az European Festival Awards versenyén, így a korábbi elismerésekkel együtt a Sziget már minden kategóriában megnyerte a fődíjat - közölte a Sziget Szervezőiroda az MTI-vel csütörtökön.

A valaha ismert egyik legnagyobb jéghegy készül leválni az Antarktisz-félszigetről - jelentették be kutatók.

Tavaszig - de az is lehet, hogy júniusig - kell várniuk azoknak, akik a Margit híd felől, tömegközlekedéssel akarnak bejutni a Margitszigetre, mert például ott dolgoznak vagy ott van edzésük.

Már két éve nyújt inspiráló és nyugodt környezetet a Lupa-szigeten lévő művésztelep, a LuppArt. A többnyire festőművészekből álló, nyárra újra és újra visszatérő csapat a természetben, távol a város zajától új erőre kap: több mint 140 festmény készült a legutóbbi együttműködés alkalmával. Célokról és lehetőségekről kérdeztük a művészeket, és a nekik otthont adó Farmosi Gábort.

Csaknem 140 millió forint pályázati támogatást nyert el energetikai korszerűsítésére a zalaegerszegi Kaffka Margit Kollégium - közölte a Klebelsberg Központ kedden az MTI-vel.

A Tesla november közepén hivatalosan is megvette a SolarCityt, mely ma már egy egész szigetet s annak 600 lakosát látja el napenergiával. A cég másutt is hasonló projekteket indít.

A saját lakása előtt lőtte agyon a szomszédja a 37 éves M. Dánielt, aki szóvá tette a hangos petárdázást.

Az amerikai Gary Bertch pályázhat az világ legbőkezűbb munkaadója címre. Karácsony előtt a Twitteren jelentette be: január 9-től 13-ig leáll a Bertch Cabinet nevű bútorgyártó cég, amely egyébként az Yowa állambeli Waterloo-ban működik.

A magyar háztartások kétharmadánál továbbra sem gondoskodott egy felmérés szerint a tető megfelelő szigeteléséről annak ellenére, hogy a fűtési költségek […] The post 25 százalékot spórolhatnak, a legtöbben mégsem szigetelik a tetőt appeared first on Házfórum.

A Fülöp-szigeteki elnök azzal fenyegette meg a korrupt kormányzati tisztségviselőket, hogy egy helikopterből fogja kidobni őket, ahogy azt állítása szerint korábban már megtette egy feltételezett bűnözővel is.

Hiába favorizálja Trump a fosszilis iparágakat, a progresszívabb milliárdosok zöld energiákba fektetnek. Soros, Gates, Zuckerberg, Branson, Al-valid herceg és az AliBabás Jack Ma megújuló energiás vállalkozásokba invesztál. Az innoválást szeretnék elősegíteni.

Heves tájfun söpört végig a Fülöp-szigeteken, a Nock-Ten nevű trópusi vihar miatt négy ember meghalt, épületek dőltek romba, öt tartományban megszűnt az áramszolgáltatás, több tízezer ember vált hajléktalanná Ázsia legnagyobb katolikus országában a karácsonyi ünnepek idején.

Több százezer embernek kell elhagynia otthonát a Fülöp-szigetek keleti részén egy tájfun miatt, amely várhatóan karácsony első napján érkezik oda. A Nock-Ten nevű trópusi viharban a szél erőssége el fogja ... ...

Több százezer embernek kell elhagynia otthonát a Fülöp-szigetek keleti részén egy tájfun miatt, amely várhatóan karácsony első napján érkezik oda.