Legfontosabb témák

Különleges show-val készül az eklektikus színpadi vízióiról ismert Anna and the Barbies a következő nagy koncertjére. A produkció különlegessége, hogy a szürreális álomképekből álló látványvilág megteremtéséhez szükséges vizuális elemeket csúcstechnológiás háromdimenziós modellezési eljárásokkal tervezték meg és nyomtatták ki.

A magyaroknak nagy tapasztalata van a határ őrzésében, ezt osztják meg az osztrák és a cseh partnerekkel.

Négy év után megközelítette az egymilliárd dolláros becsült értéket a hazai M&A piac első féléves becsült forgalma. Mindez 12 százalékos növekedést jelent 2016 azonos időszakához képest, amikor az ügyletek összértéke megközelítette a 900 millió dollárt. Szektorok tekintetében az idei első félévben az ingatlanszektor volt a legaktívabb, a tranzakciók 24 százalékát hajtották végre ebben az iparágban.

A történelem során először az Amerikai Egyesült Államok államadóssága átlépte a húszezer milliárd dolláros határt, miután a kincstár a rendkívüli intézkedések megszüntetését követően újra elkezdett...

A számítások szerint a nyugdíjkorhatár további emelése Németországban elkerülhetetlen lesz, ha fenn akarják tartani az eddigi nyugdíjrendszert, azon túl is, amit már elhatároztak, a 67 éves szint elérése után. Sokan egyenesen 70 éves korú vagy még későbbi nyugdíjba vonulást tartanak reálisnak. Ma a német nyugdíjasok kétszer annyi ideig kapnak nyugdíjat, mint 1960-ban, mintegy 20 évig.

Az Iszlám Állam terrorszervezet kötelékébe tartozó harcosok és családtagjaik megkezdték hétfőn a libanoni-szíriai határtérség elhagyását az előző nap meghirdetett tűzszüneti egyezmény keretében – jelentette a szíriai állami televízió. Ez az első alkalom, hogy az Iszlám Állam nyilvánosan beleegyezett területeinek kényszerű kiürítésébe.

2022-ig több lépcsőben emelkedik a nyugdíjkorhatár, idén januártól már csak 63,5 éves kortól lehet nyugdíjba menni.

Idén megint emelkedett a korhatár, januártól már csak 63,5 évesen lehet nyugdíjba vonulni - írja a Zoom.hu. Az átlagnyugdíj jelenleg havi nettó 124,3 ezer forint. Az első félévben 17 ezerrel csökkent ... ...