Legfontosabb témák

Többször eltemették már, de kriptovaluta most újra átlépte 11 000 dolláros határt.

Vagyonos kínaiak és amerikai fogyasztók hizlalják Bernard Arnault vagyonát. A francia üzletember ma már nem csak Európa leggazdagabbja, de átlépte azt az álomhatárt, amelyet előtte csak két embernek, Jeff Bezosnak és Bill Gatesnek sikerült.

A magyar-szerb határt keresztező földgázszállító vezeték építésével, illetve üzemeltetésével kapcsolatos együttműködésről írt alá kormányközi megállapodást Szijjártó Péter külgazdasági és...

Kockázatot jelent a pénztári és az alapkezelői piacra is az új állampapír. A biztosítók szépen nőnek, de még mindig lassabban, mint a GDP. Elérte az 1000 milliárd forintos lélektani határt a biztosítók ... ...

A külföldiek és a magyarok is egyaránt egymilliónál több éjszakát töltöttek el a szálláshelyeken.

A nők 40 éve lehetőséget kihasználva 2015-ben nyugdíjba mentem. Azóta megbízási szerződéssel dolgozom közszférában (a törvénynek megfelelően a minimálbér 18-szorosát nem túllépve). 2020. II. félévében elérem az öregségi nyugdíj korhatárt (64 év és 183 nap). A továbbiakban is foglalkoztathatnak-e ugyanígy megbízási szerződéssel? Mi változik a korhatár betöltése után?

Áttörte a lélektani határt a cloud technológia: egyre természetesebb, hogy az üzleti folyamatok mögött a felhő húzódik meg. De valóban költségmegtakarítást jelent a cégnek, agilis lesz a vállalat, ha a cloud technológiára tér át, és tényleg biztonságos a technológia? Összegyűjtöttük a kkv-k körében terjedő felhős mítoszokat és bemutatjuk a valóságot.

A fővárosi ingatlan- és bérleményárak már a lélektani határt is elérték, míg vidéken szinte stagnál az ingatlanpiac.

A Nakama & Partners 2017-ben 552 millió forintos bevételt termelt, tavaly már 1 milliárd 192 millióval büszkélkedhetett.

2012 márciusától 40 evvel nyugdíjas lettem. 2019.január 31-től nem dolgozom. 2016-ban betöltöttem az öregségi nyugdíjkorhatárt. Kérhetem-e a nyugdíj összegének újraszámítását. Munkáltatóm nem tájékoztatott, ezzel kapcsolatban nem tudtak választ adni erre a kérdésre.

2019. március közepén elértem az öregségi nyugdíjkorhatárt. Nem kaptam utazási utalványt még. Külön kérni kell vagy automatikusan postázzák?