Legfontosabb témák

A Quaestor-károsultak érdekében nyújt be törvényjavaslatokat az MSZP-s Szakács László, aki többek között azt kezdeményezi, hogy egy cég elleni felszámolási eljárás terjedjen ki az egész cégcsoport összes vagyonelemére.

Panaszt tett a büntetés-végrehajtási ügyésznél Tarsoly Csaba, a Quaestor-ügy elsődleges vádlottja, aki azt állítja, a rendőrség tovább tartotta előzetesben, mint lehetett volna, majd erről még iratokat ... ...

Durva hibát követhettek el a nyomozóhatóságok Tarsoly Csaba volt Quaestor-vezér előzetes letartóztatásánál – állította mai számában a Blikk.

13 percen múlhat az évtized egyik legfontosabb magyar pere, Tarsoly szerint ennyi ideig tartották fogva törvénytelenül.

Durva hibát követhettek el a nyomozó hatóságok Tarsoly Csaba volt Quaestor-vezér előzetes letartóztatásánál - állította a Blikk.

A felszámoló közleménye szerint felgyorsul a Quaestor ügyfeleinek vagyonkiadása: Budapesten kívül az ország számos pontján megnyílik a lehetőség, hogy azok az ügyfelek, akik még nem rendelkeztek a...

Tarsoly Csaba azt állítja: jó helyről kapott ígéretet, hogy megmenekülhet a Quaestor. A megkérdezett miniszterek még azt is tagadják, hogy beszéltek vele az összeomlás idején.

Felgyorsítja a Quaestor ügyfeleinek vagyonkiadását a felszámoló – közölte az eljárást lebonyolító Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (PSFN). Budapesten kívü...

Attól tartunk, hogy elkótyavetyélik a legértékesebb Quaestor-vagyont, a Dunacity Budapest Ingatlanfejlesztő Kft. tulajdonában lévő Duna-parti földterületet, pedig becslésünk szerint a befolyó összegből kártalanítani lehetne az egykori befektetőket – nyilatkozta lapunknak a Quaestor-károsultak képviselője.

Negyedszer hirdetik meg a Quaestor-csoport bankját. A vevő egy kiürült bankhoz és egy engedélyhez juthat.