Legfontosabb témák

Oppositionsbündnisse waren über die Hauptstadt Budapest hinaus in vielen Städten erfolgreich. Vor allem in den urbanen Zentren herrscht Frustration darüber, dass die Orban-Regierung die Schulen und Gesundheitseinrichtungen der Staatsverwaltung unterstellt hat.

Az Uber bejelentette, többségi tulajdont akar szerezni az online élelmiszerbolt-hálózatot üzemeltető Cornershopban, amely Chilében, Mexikóban, Peruban és Kanadában van jelen - írja a Portfoilo a Marketwatch ... ...

A Maform tervezte légitaxi kapott komoly elismerést Ljubljanában.

Kilőtt az árfolyam.

A napokban debütált a Magyar Sörgyártók Szövetségének legújabb kisfilmje, amelyben Tokár Tamás műsorvezető a tavalyi sikeres első rész után ezúttal feleségével, Kovács (Chloé) Dorottya youtuber szereplésével a női fogyasztókra fókuszál. A kisfilm újabb eleme a Szövetség egy éve kezdődött széleskörű, folyamatos kommunikációjának, aminek célja megragadni a prémium sörök iránt megnövekedett figyelmet.

Magyarországon olyan politikai rezsim alakult ki, amely jobban megfelel az itt élők gondolkodásának, mint a liberális demokrácia - véli Török Gábor politológus. Naivitás volt azt hinni, a rendszerváltáskor ... ...

Szeptember elejéig 2000 ellenőrzést folytattak a BKK személyszállítási ellenőrei, és 1400 esetben találtak szabálytalanságot.

Az Országos Taxis Szövetség elnöke a Trend FM-nek úgy nyilatkozott, hogy a BKK eltúlozza a probléma valódi súlyát.

A magas hibaarány azért is fájó, mert nem mutat javulást az előző évhez képest.

A BKK hiába észleli a problémákat, nem tud szankcionálni, idén kevesebb mint 100 esetben kaptak büntetést taxisok.

A tavalyihoz képest nem javult a helyzet.

A személytaxi-szolgáltatóknál az idén elvégzett ellenőrzések 70 százaléka tárt fel valamilyen jogsértést - írta a Világgazdaság kedden a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. tájékoztatása alapján. Szeptember ... ...

Volt, aki drosztengedély nélkül, más buherált órával dolgozott.

Négyből három ellenőrzés feltárt valami szabálytalanságot a budapesti taxisoknál 2019-ben, ami megfelel a korábbi évek tapasztalatának. Az évi 3000 ellenőrzés vége eddig 81 engedély-bevonás volt.

Kurz vor den Kommunalwahlen publiziert ein anonymer Blog brisantes Bildmaterial über den Fidesz-Politiker und Bürgermeister von Györ, Zsolt Borkai.

Beköszönhet a kánaán Siófokon, ha a Fidesz adja a város következő polgármesterét: Gruber Attila óriásplakátokon ajánl évi 10 ezer forint készpénzt a nyugdíjasoknak, az autópálya-matrica viszont mindenkinek ... ...

A városi légszennyezés a többi hivatásos autóvezetőhöz képest a taxisofőröket veszélyezteti leginkább - mutatta ki egy új tanulmány.

De ha csukott ablakkal közlekednek, úgy a káros anyagokból mindjárt kevesebb kerül az autóba és így a szervezetbe.

Kubában virágzik a feketepiac, a képzett állami alkalmazottak pedig inkább fodrásznak állnak.

Míg Magyarországon a hűtő-, és kazáncsere a lakosság energiatudatossági támogatásának állami fókusza, egy másik dimenzióban, Hubert Aiwanger értékelte az augusztusban elindított új bajor támogatási program ... ...

Az IAA kiállításon a Continental technológiai vállalat és a francia EasyMile, melynek a Continental 2017 óta részvényese, közösen mutatta be a jövő mobilitásának újdonságait.

Az IAA kiállításon a Continental technológiai vállalat és a francia EasyMile, melynek a Continental 2017 óta részvényese, közösen mutatta be a jövő mobilitásának újdonságait.

Hiába vitték tőzsdére a cég részvényét, annak értéke folyamatosan csökken.

Az Uber 5,2 milliárd dolláros veszteséggel zárta három hónapos terminusát júniusban, ez a legnagyobb negyedéves veszteség.

A korábbi tender augusztusi visszavonása után újra kiírta a félmilliárdos taxi közbeszerzést a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA). A nyílt tenderfelhívás az uniós közbeszerzési közlönyben ... ...

Erre a taxit vezető sofőr sem számított.