Legfontosabb témák

Személyszállításra alkalmas önvezető taxikat tesztel a Mercedes.

Majdnem minden piacon profitot tervez a Bolt fuvarmegosztó.

Évek óta a toplisták élmezőnyében szerepelnek a játékautók és gyerekjárművek. Az egyik legnagyobb trend a bébitaxi...

Sok gépkocsi-tulajdonos kész lenne lemondani a saját autóról, ha önvezető mobilitási megoldást (pl. önvezető buszt vagy taxit) használhatna, így a gépkocsigyártóknak számolni kell ezzel a jövőbeli trenddel – derül ki az Accenture legfrissebb jelentéséből.

Magyarországon még a vloggerkedés is rosszabbul fizet...

A repülő autók és a fegyelmezett sorokban haladó dróntaxik a fantázia szüleményei, és egyelőre csak a filmekben fordulnak elő. A KPMG nemrégiben megjelent nemzetközi tanulmánya azonban rávilágít arra, hogy összeálltak a feltételek a vízió valóra válásához. A KPMG elemzői szerint a kérdés ma már nem az, hogy elég fejlett-e a technológiánk, hanem az, hogy a piaci szereplők mikor és milyen üzleti modellekkel szállnak be a versenybe.

Drónforradalmat vizionál a KPMG.

Nem újították meg az Uber működési engedélyét Londonban, mert egy vizsgálat arra jutott, hogy a vállalat nem tett eleget az utasbiztonság érdekében megkövetelt feltételeknek. Mintegy 45 ezer sofőr használja az Ubert Londonban, ezzel ez a vállalat ötödik legnagyobb piaca a világon.

Nem hosszabbították meg a vállalat engedélyét.

Nem hosszabbította meg az illetékes londoni közlekedési hatóság az Uber hétfőn lejárt taxiszolgáltatási engedélyét.

Nem hosszabbította meg az illetékes londoni közlekedési hatóság az Uber hétfőn lejárt taxiszolgáltatási engedélyét.

Nem hosszabbítják meg az Uber taxiszolgáltatási engedélyét.

Nem hosszabbította meg az illetékes londoni közlekedési hatóság az Uber hétfőn lejárt taxiszolgáltatási engedélyét. A londoni tömegközlekedést irányító városházi szervezet, a Transport for London (TfL) hétfőn közölte, hogy nem állít ki az Uber számára új szolgáltatási engedélyt, mivel úgy ítéli meg, hogy a cég nem felel meg a londoni taxiszolgáltatási engedélyek birtokosai számára előírt feltételrendszernek. ...

Sok a szabálytalanság, nem hosszabbították meg a cég működési engedélyét. Az intézkedés 45 ezer sofőrt és 1 millió utast érint.

Nem hosszabbítja meg az illetékes londoni közlekedési hatóság az Uber taxiszolgáltatási engedélyét.

Nem hosszabbítja meg az illetékes londoni közlekedési hatóság az Uber taxiszolgáltatási engedélyét.

Nem hosszabbítja meg az illetékes londoni közlekedési hatóság az Uber taxiszolgáltatási engedélyét.

Nem hosszabbítja meg az illetékes londoni közlekedési hatóság az Uber taxiszolgáltatási engedélyét.

Megvonták a közösségi taxiscég működési engedélyét az Egyesült Királyság fővárosában. A londoni közlekedésfelügyelet szerint a cég nem felel meg az előírásoknak. A londoni közlekedésfelügyelet megvonta ... ...

Megvonták a közösségi taxiscég működési engedélyét az Egyesült Királyság fővárosában. A londoni közlekedésfelügyelet szerint a cég nem felel meg az előírásoknak. További részletek hamarosan. ... ...

Valódi időgépre bukkant a szárnyait bontogató magyar videós.

Több mint félmilliárd dollár értékben három nap alatt.

Egy elemzés szerint fel kellene vásárolnia versenytársát, a Lyftet.

A digitális technológiák alkalmazása tekintetében Magyarország jóval az uniós átlag alatt áll, pedig ez lehetne a munkaerőhiány csökkentésének és a gazdaság fejlődésének kulcsa – derült ki a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Digitális Kiállítás – A digitalizáció szolgálatában és Taxi Expo 2019 című konferenciáján. A digitalizáció szükségességével a taxitársaságok is egyetértettek, ám annak többletköltségét szerintük csak a hatósági ár képes fedezni. Erről levelet is írtak Karácsony Gergely főpolgármesternek.

Hatalmasat lehetett kaszálni a cég mélyrepülésén.

Óvatos optimizmus van az európai tőzsdéken, a hazai BUX index is pluszban van. A nap elején úgy tűnt, hogy az USA-ban is emelkedni fognak a tőzsdék, de azután szerény mínuszba csúsztak vissza. A gyorsjelentések többsége pozitív meglepetést hozott, de tovább szenved például az Uber.

Die osteuropäischen Volkswirtschaften wachsen weiter deutlich schneller als der Westen, doch es gibt erste Anzeichen für eine Überhitzung. Die Häuserpreise in Ungarn haben sich fast verdoppelt.

Az Uber veszteséggel zárta a harmadik negyedévet.