A leggazdagabb csehet gyanúsítják azzal, hogy ő áll Kína imázsát javító propaganda kampány mögött. Szakértők szerint a lépések jól mutatják, hogy Kína milyen agresszív módon igyekszik befolyásolni a posztszocialista országok politikáját.

Bőven szolgált izgalmakkal az idei év a hazai infokommunikációs piac az üzleti és az állami szektorban egyaránt, 2019-ben sem maradtak el a nagy bizniszek. A legnagyobb durranás talán az, hogy a 4iG megveszi a T-Systems-et, de az Exreme Digital–eMAG fúzió is átrendez egy szegmenst és érdekesen alakul a Telenor sorsa is. Sorra vesszük a legnagyobb üzleteket idén!

2020. január 1-től több népszerű Telenor tarifa esetén növekszik az EU-ban és 1-es díjzónában felhasználható mobilinternetes adatkeret - jelentette be a szolgáltató. A magasabb adatkeret eléréshez az előfizetőknek ... ...

A Telenor megtévesztő kereskedelmi gyakorlata az ok.

A Telenor megtévesztő kereskedelmi gyakorlata az ok.

Ezek voltak 2019 51. hetének legfontosabb, legérdekesebb, na meg legolvasottabb cikkei a Pénzcentrumon. A teljes írás elolvasásához kattints a címekre, vagy a képes ajánlókra...

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 1,8 milliárd forint bírságot szabott ki a Telenor Magyarország Zrt. 2017 októberében lezárult, kedvezményes készülékvásárlási lehetőségét tartalmazó Telenor Blue tarifacsomagokat hirdető reklámkampánya miatt.

A GVH megállapította, hogy a Telenor Magyarország Zrt. jogsértést követett el egyes reklámjaival, mert több mint egy évig nem tájékoztatta a fogyasztókat arról, hogy 0 Ft-osnak vagy kedvezményes árúnak hirdetett készülékei díjának egy részét beépítette az előfizetői díjba, amely így magasabb lett, mint az azonos tartalmú és idejű elköteleződéssel járó előfizetéseké. A hatóság a jogsértésért 1,8 milliárd forintos bírságot szabott ki a vállalkozásra.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 1,8 milliárd forintos bírságot szabott ki a Telenor Magyarország Zrt.-vel szemben a vállalat megtévesztő kereskedelmi gyakorlata miatt - közölte a hivatal pénteken. A Telenor ... ...

A GVH megállapította: a cég ingyenesként hirdetett egy telefont, mely drágább előfizetéssel járt.

1,8 milliárd a bírság a megtévesztő kereskedelmi gyakorlatáért.

A cég bírósághoz fordul a GVH döntése ellen.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 1,8 milliárd forintos bírságot szabott ki a Telenor Magyarország Zrt.-vel szemben a vállalat megtévesztő kereskedelmi gyakorlata miatt - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel. A Telenor vitatja a döntést, a bírság összegét súlyosan aránytalannak gondolja, ezért bírósághoz fordul.

Súlyosan aránytalannak tartják.

Jogsértő reklámok miatt 1,8 milliárd forintos büntetést kapott a mobilszolgáltató cég.

Elemében a GVH, decemberben ez a harmadik milliárdos bírság.

A versenyhivatal szerint megtévesztő volt a cég 0 forintos készüléket hirdető reklámja. A cég szerint aránytalanul nagy a bírság.

A Versenyhivatal szerint megtévesztő volt a cég 0 forintos készüléket hirdető reklámja.

Megtévesztő kereskedelmi gyakorlatért.

A GVH versenyfelügyeleti eljárásában feltárta, hogy a vállalkozás tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot valósított meg a fogyasztókkal szemben.

Minden Telekomos ingyenes netet kapcsolhat be idénre a Telekom applikációban, neve Mobil ünnepi korlátlanság. Ahogy belépsz az applikációba, egyből feldobja. A Vodafone-osok 3 nap ingyen netet vagy ingyen beszélgetést aktíválhatnak, ha részt vesznek a Jo Dolgok programban. Ugyanígy tehetnek a telenorosok is.  

A Telenor szakemberei folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán.

Egy baleset miatt Budapest észak-keleti területének egyes részein nem működik a szolgáltató hálózata. Egy, a Teve utcában zajló épületfelújítás következtében a Telenor hálózatát kiszolgáló gerinchálózati ... ...