Kártérítést fizet az IKEA, mert agyonnyomott egy kisgyereket a komód.

A 2016-os nagy Malm-visszahívás után is meghalt egy gyerek Kaliforniában, a szülőkkel most kártérítésről egyezett meg az Ikea.

Negyvenhatmillió dolláros kártérítést fizet az IKEA egy párnak, akiknek a gyermeke amiatt halt meg, mert a bútorgyártó vállat egyik komódja rádőlt.

Negyvenhatmillió dolláros kártérítést fizet az IKEA egy párnak, akiknek a gyermeke amiatt halt meg, mert a bútorgyártó vállat egyik komódja rádőlt.

A nyolc áldozatot követelő termék továbbra is kapható Magyarországon.

Egy most született bírósági ítélet 46 millió dollár kártérítésre kötelezte az IKEA-t, mert a fiókos szekrénye halálos balesetet okozott - írta a BBC nyomán a 444.hu. Az Ikea Malm nevű, 32 kilós fiókos ... ...

Az IKEA kivonja választékából az egyszer használatos műanyag termékeket...

Az IKEA cseh-magyar-szlovák régiója megerősíti, hogy az IKEA a világ összes olyan országában, ahol jelen van, 2020. január elsejétől teljesen kivonja választékából az egyszer használatos műanyag termékeket. Így a vásárlók nem fognak már olyan termékekkel találkozni, mint az egyszer használatos műanyag szívószálak, tányérok, poharak, evőeszközök, italkeverők, fagyasztótasakok, szemeteszsákok, valamint a műanyaggal bevont papírtányérok és poharak.

Az áruház kivonja választékából az egyszer használatos műanyagokat.

A vállalat kivezeti az egyszer használatos műanyagból készült termékeket.

Fenntarthatóbb anyagokból készült termékek váltják fel a szívószálakat, tányérokat, poharakat, evőeszközöket és italkeverőket.

Többek között az egyszer használatos szívószálak eltűnnek az Ikeákból. Az Ikea januártól kivonja a kínálatából az egyszer használatos műanyag termékeket, köztük a műanyag szívószálakat, tányérokat, poharakat ... ...

Január elsejétől teljesen kivonják választékukból az egyszer használatos műanyag termékeket. Eltűnnek a szívószálak, tányérok, poharak, evőeszközök, italkeverők, fagyasztótasakok, szemeteszsákok, valamint a műanyaggal bevont papírtányérok és poharak.

Erős karácsonyi forgalomra számítanak az áruházláncok, a kiskereskedelem átlagos növekedési ütemét továbbra is meghaladja az iparcikkek forgalmának bővülése - derül ki az MTI által készített körképből. ... ...

A svéd bútoráruházlánc már régóta kísérletezik más bolygókon alkalmazható lakásbelsőkkel.