Legfontosabb témák

Akkumulátorgyárat létesít Indiában a Suzuki, a Toshiba és a Denso, a kezdeti tőkeberuházás értéke 20 milliárd japán jen - közölte a Suzuki pénteken az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a lítium-ion akkumulátorok ... ...

A Suzuki megkezdte Magyarországon az új Swift modell értékesítését, amelyet elődjével ellentétben már nem Esztergomban gyártanak, hanem importból érkezik, az indiai Sagarában készül - tájékoztatta a Magyar Suzuki Zrt. az MTI-t szerdán.

A Suzuki megkezdte Magyarországon az új Swift modell értékesítését, amelyet elődjével ellentétben már nem Esztergomban gyártanak, hanem importból érkezik, az indiai Sagarában készül - tájékoztatta a Magyar Suzuki Zrt. az MTI-t szerdán.

A Suzuki megkezdte Magyarországon az új Swift modell értékesítését, amelyet elődjével ellentétben már nem Esztergomban gyártanak, hanem importból érkezik, az indiai Sagarában készül - tájékoztatta a Magyar ... ...

Magyarországra érkezett az új Swift. A Genfi Autószalonon nagy sikert arató új generációs modell, formatervezett megjelenésével, fürgeségével, valamint a vezetési élményt fokozó funkcionalitásával, belső kialakításával és fejlett biztonság technológiai me

Magyarországra érkezett az új Swift! A Genfi Autószalonon nagy sikert arató új generációs modell nemsokára itthon is kapható lesz.

Magyarországra érkezett az új Swift - közölte a Suzuki. Az új autó örökölte a Swift népszerű karakterét, míg a megújított elemekkel innovatív stílust alkottak a tervezők.

Elkészült a 3 milliomodik gépkocsi Esztergomban, ünnepel a 26 éves cég.

A Magyar Suzuki Zrt. esztergomi üzemében legyártotta a 3 milliomodik autót, a gyártósorról szerdán legördült SX4 S-Cross egy példánya képviselte az eddigi termelési rekordot - közölte a vállalat kommunikációs vezetője.

Eddig több mint 100 országba szállítottak magyar gyártású Suzukikat.

A Magyar Suzuki Zrt. esztergomi üzemében legyártotta a hárommilliomodik autót, miután a gyártósorról szerdán legördült SX4 S-Cross egy példánya.

A Magyar Suzuki Zrt. esztergomi üzemében legyártotta a 3 milliomodik autót, a gyártósorról szerdán legördült SX4 S-Cross egy példánya képviselte az eddigi termelési rekordot – közölte a vállalat kommunikációs vezetője az MTI-vel. Ruska Viktória tájékoztatása szerint a magyarországi értékesítés mellett több mint 100 országba szállítanak Esztergomból magyar Suzukikat, ezzel a cég a hazai járműgyártás egyik ...

Legördült a 3 milliomodik autó a gyártósorról a mai napon a Suzuki esztergomi gyárában. 1991-es alapítása óta a magyar vállalat jelentősen hozzájárult a márka hazai és európai sikereihez.

Márciusban elég sok új autót helyeztek forgalomba nálunk, főleg Suzukikat, Fordokat.

Áprilisban vagy májusban jelenik meg az európai piacon a legújabb Suzuki Swift, de az már nem Esztergomban, hanem Japánban készül.