Legfontosabb témák

Körrekorddal nyerte meg a Formula-1-es Ausztrál Nagydíj utolsó szabadedzését Sebastian Vettel.

Az amerikai értékesítések visszaesése és a jelentős kiadások miatt gyengülhetnek a BMW részvényei.

Az autóipari cégeknek nem okoz gondot, és várhatóan a termelés sem csökken amiatt, hogy már idén is munkaszüneti nap lesz nagypéntek.

A hétvégi Formula-1-es ausztrál idénynyitó előtt úgy tűnik, egy szinten van a címvédő Mercedes és a teszteken villogó Ferrari alakulata, ráadásul a RedBull lemaradása sem behozhatatlan - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Wéber Gábor szakkommentátor.

Személyi változást nem hozott az Opel felvásárlása, az új tulajdonos, a francia PSA csoport bizalma továbbra is töretlen a korábbi menedzsment iránt.

A Volkswagen-csoport korábbi elnöke, Ferdinand Piech eladhatja meglévő részesedését a Porsche Automobil Holdingban. Az üzletre még a Porsche éves rendes közgyűlése előtt sor kerülhet a Bild am...

Mintegy 21 millió eurós (6,5 milliárd forint) beruházással épít új gyárat Kecskeméten a német ElringKlinger, több év alatt 700 új munkahelyet létrehozva - jelentette be az autóipari beszállító cég pénzügyi igazgatója pénteken Budapesten.

Mintegy 21 millió eurós beruházással épít új gyárat Kecskeméten a német ElringKlinger, több év alatt 700 új munkahelyet létrehozva.

Mintegy 21 millió eurós (6,5 milliárd forint) beruházással épít új gyárat Kecskeméten a német ElringKlinger, több év alatt 700 új munkahelyet létrehozva - jelentette be az autóipari beszállító cég pénzügyi igazgatója pénteken Budapesten.

Mintegy 21 millió eurós (6,5 milliárd forint) beruházással épít új gyárat Kecskeméten a német ElringKlinger, több év alatt 700 új munkahelyet létrehozva - jelentette be az autóipari beszállító cég Budapesten. Az új üzemben gépjárművekhez gyártanak alkatrészeket.

Mintegy 21 millió eurós - 6,5 milliárd forint - beruházással épít új gyárat Kecskeméten a német ElringKlinger, több év alatt 700 új munkahelyet létrehozva - jelentette be az autóipari beszállító cég...

Mintegy 21 millió eurós (6,5 milliárd forint) beruházással épít új gyárat Kecskeméten a német ElringKlinger, több év alatt 700 új munkahelyet létrehozva – jelentette be Thomas Jessulat, az autóipari ... ...

Mintegy 21 millió eurós, azaz 6,5 milliárd forint beruházással épít új gyárat Kecskeméten a német ElringKlinger, amely több év alatt 700 új munkahelyet hoz létre - jelentette be Thomas Jessulat, az autóipari beszállító cég pénzügyi igazgatója pénteken Budapesten.

Mintegy 21 millió eurós (6,5 milliárd forint) beruházással épít új gyárat Kecskeméten a német ElringKlinger, több év alatt 700 új munkahelyet létrehozva - jelentette be az autóipari beszállító cég pénzügyi igazgatója.

Jelentős szerepe volt abban, hogy a Mercedes egymás után háromszor megnyerte a konstruktőri világbajnoki címet.

Hat évre szóló közvilágítás fejlesztésről állapodott meg a DÉMÁSZ és a kecskeméti önkormányzat, ez alapján a szolgáltató több mint ezer új közvilágítási lámpa szereléséhez építi ki hálózatot a városban - közöltea társaság.

Hat éves közvilágítás fejlesztési projektről állapodott meg a nemzeti közműszolgáltatási rendszerhez csatolt Démász és a kecskeméti önkormányzat. Több városrész villamos hálózatát újratervezik.

A tavalyinál mindenképp jobb eredményre számít a Volkswagen.

Érdekes hiányosságra figyelt fel az Express című német lap: az idei Formula-1-es Mercedes csapat autóiról hiányzik a korábbi versenyzőjüket, a hétszeres világbajnok Michael Schumachert támogató felirat.

A zalaegerszegi tesztpálya mágnesként vonzhatja az önjáró autókkal foglalkozó gyárakat.

Nem csak a szokásos üzletmenet fenntartásához keresik továbbra is nagy erőkkel a dolgozókat a vállalatok, de elég sok neves társaság van, amely a munkaerőhiány ellenére több száz fős bővítést tervez Magyarországon. ... ...

A Fehér Ház várhatóan a napokban bejelenti annak az autóiparral kötött megállapodásnak a visszavonását, amely üzemanyag-hatékonysági standardokat állít az Egyesült Államok járműipara számára. A lépés...

A Nissan irányítása alatt álló Mitsubishi új autómotor-gyárat építene, mi is versenyben vagyunk.

A Nissan csoporthoz tartozó Mitsubishi terjeszkedne Kelet-Európában. A beruházásért Románia mellett Szlovákia és Magyarország versenyezhet - írja a Portfolio.hu. A Mitsubishi a gyártókapacitásának növelése ... ...

A Nissan irányítása alatt álló Mitsubishi új autógyárat építene. A mintegy 200 millió euróból megvalósuló beruházásért Románia mellett Szlovákia és Magyarország versenyezhet - számolt be a portfolio.hu.

A Nissan irányítása alatt álló Mitsubishi új autógyárat építene, a durván 200 millió euróból megvalósuló beruházásért Románia mellett Szlovákia és Magyarország versenyezhet. Felpörögtek az...

A General Motors amerikai autógyártó 2,2 milliárd euróért eladja veszteséges európai autógyártó érdekeltségeit a PSA francia konszernnek – jelentette be a két vállalat hétfőn hivatalos közleményben.

51 autó gyulladt ki az USA-ban, a legújabb modellekkel is baj lehet.

A Daimler német autóipari konszern világszerte 1 millió Mercedes személyautót hív vissza, mert előfordult, hogy az indítómotor túlhevült és kigyulladt.

Megkapta az illetékes hatóságok jóváhagyását a Volkswagen Truck & Bus GmbH és az egyesült államokbeli, haszonjárműveket gyártó Navistar International Corporation között kötött stratégiai szövetség ... ...

Világszerte egymillió autót hív vissza a Daimler konszern. A szóban forgó Mercedesek indítómotorjával van probléma: hajlamos kigyulladni.

A Daimler német autóipari konszern világszerte 1 millió Mercedes személyautót hív vissza, mert előfordult, hogy az indítómotor túlhevült és kigyulladt. A Daimler szerint a visszahívásban 2015 és 2017 között ... ...

A Daimler német autóipari konszern világszerte 1 millió Mercedes személyautót hív vissza, mert előfordult, hogy az indítómotor túlhevült és kigyulladt. A Daimler szerint a visszahívásban 2015 és 2017 között ... ...

A Daimler német autóipari konszern világszerte 1 millió Mercedes személyautót hív vissza, mert előfordult, hogy az indítómotor túlhevült és kigyulladt.

A Daimler német autóipari konszern világszerte 1 millió Mercedes személyautót hív vissza, mert előfordult, hogy az indítómotor túlhevült és kigyulladt. A Daimler szerint a visszahívásban 2015 és...

Letették a texasi Magnus Aircraft repülőgépgyártó cég új, kecskeméti összeszerelő, karbantartó és kereskedelmi központjának alapkövét. A társaság pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a 3 millió ... ...

Letették a kecskeméti Magnus Aircraft repülőgépgyártó cég új, texasi repülőgépgyártó, összeszerelő, karbantartó és kereskedelmi központjának alapkövét.

Egyes uniós tagállamok hátráltatták a károsanyag-kibocsátási tesztek szigorítását, és nem fordítottak elegendő energiát az emissziós adatokat manipuláló autógyártók leleplezésére.

Az autómegosztás és az önvezető autók teljes mértékben megváltoztatják a jelenlegi autóipart. Még az autómegosztásra szakosodott cégek, mint például az Uber, is nagyon kapaszkodnak, nehogy egy perc alatt elveszítsék relevanciájukat a felhasználóknál.

Elkezdődhet Kecskemét eddigi legnagyobb felsőoktatási projektje, a Pallasz Athéné Egyetem új oktatási épületének kivitelezése. A közbeszerzés nyertese várhatóan 2018 augusztusára készül el a...