Legfontosabb témák

Dróntól ijedt meg 1500 szarvas, mintegy 800 méteren át menekültek a szerkezet elől a nyugat-wyomingi nemzeti szarvaspark területén - adta hírül pénteken a helyi média.

Bár a magyar növekedés lendületet vehet, és alapvetően jó számokat produkál a gazdaság, a munkaerőpiacon nő a feszültség, a magánberuházásokat a szabályozási környezet gyors változása még mindig korlátozza ... ...

Ne ijedj meg, ha nem tudsz kereskedni: hétfőn van az Elnökök Napja, zárva lesz az amerikai tőzsde.

Szarvast ütött el egy felszálló repülőgép az észak-karolinai Charlotte városának nemzetközi repülőterén - tudósítottak a helyi lapok.

A szarvasmarha-állomány 2010 óta tartó növekedése tovább folytatódott, a tavaly december 1-jéig eltelt hat hónapban, a szarvasmarhák száma 6 ezerrel nőtt. A sertésállomány 138 ezerrel, a juhállomány 69 ezerrel, a tyúkállomány pedig 4 millió 524 ezerrel csökkent ebben az időszakban - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

A szarvasmarha-állomány 2010 óta tartó növekedése tovább folytatódott, a tavaly december 1-jéig eltelt hat hónapban, a szarvasmarhák száma 6 ezerrel nőtt. A sertésállomány 138 ezerrel, a juhállomány 69 ezerrel, a tyúkállomány pedig 4 millió 524 ezerrel csökkent ebben az időszakban - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal.

A szarvasmarha-állomány 2010 óta tartó növekedése tovább folytatódott. Az elmúlt hat hónapban a sertésállomány 138 ezerrel, míg a juhállomány 69 ezerrel csökkent. A tyúkállomány 436 ezerrel alacsonyabb volt az egy évvel korábbinál - jelenti a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

A külföldi befektetők szabadulnak az amerikai államkötvényektől. A japánok, akik az Egyesült Államok legnagyobb hitelezői, rekord mennyiségű papírt adtak el decemberben- közölte a pénzügyminisztérium Tokióban.

A kormány olcsóbbá teszi a vadat és a halat, örülhet minden bio gourmet magyar táplálkozó.

A tavalyi rossz év után csak jobb jöhet 2017-ben a magyar ipar számára - vélik a piaci elemzők. Az ipari teljesítményt a tavalyi év egészében jellemző hullámzás, a decemberi adatokra is hatással volt. ... ...

Európai uniós forrásból több mint háromszáz millió forintból fejlesztik a szarvasi Körösvölgyi látogatóközpont- és állatparkot - jelentette be Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért felelős helyettes államtitkára hétfőn Szarvason.

Vasárnapra összejöhet a százezer aláírás a budapesti olimpiáról szóló népszavazási kezdeményezéshez - mondta Fekete-Győr András az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorában - írja a 444.hu. A kezdeményezés ... ...

Lezárták a Normafa területét az ónos eső miatt - közölte a XII. kerületi önkormányzat szerdán.