Legfontosabb témák

A szülők korábban úgy nyilatkoztak, hogy a biztosító által felajánlott összeg méltatlan.

Felmondtam a munkáltatómnál a próbaidő alatt, azonnali hatállyal és a szóban forgó munkáltató azóta sem fizette ki az arra az időre járó munkabéremet és a kilépő papírjaimat sem postázta. Az volna a kérdésem, hogy ilyen esetben a munkáltató meddig köteles az ügyeit a volt alkalmazottjával rendezi, anyagi a dokumentum tekintetében.

Már meghaladja egyes kisebb országok, mint Magyarország tőzsdei kapitalizációját is a bitcoin nevű számítógépes pénz összértéke, és a mániának egyelőre nincsen vége. A vételi érdeklődés annak is szólhat, hogy talán végre megoldanak egy problémát, ami lassítja a fizetési forgalmat. De a többi hasonló fizetőeszközt még jobban veszik.

Görögország költségvetésének elsődleges többlete jóval meghaladta a tervezettet az idei első negyedévben, elsősorban a kiadások csökkenésének köszönhetően - jelentette be a görög pénzügyminisztérium szerdán. ... ...

A vizes világbajnokság szervezői arra számítottak, hogy kevés lesz a sajtónak fenntartott szállodai kapacitás, de a szállásoknak csak a felére érkezett egyelőre igény.

Az amerikai Fed csak abban az esetben emel kamatot, ha adatok támasztják alá, hogy a gazdaság növekedésének jelenlegi lassulása csak átmeneti - áll a Fed május 3-án záródott, kétnapos kamatdöntő ülésének ... ...

Hosszú idő után először kemény kritikával illette nyilvánosan is a hazai bankrendszert Lázár János. A kancelláriaminiszter szavait a Hírt TV vette fel, mi most kommentár nélkül közöljük, mit mondott...

Sikeres első negyedévet zárt a Robertson Hungary, a legaktívabb ügynökség volt a budapesti irodapiacon. Az aláírt szerződéseknek köszönhetően tovább nőtt az Office Garden Irodapark bérbeadottsága.

Az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed csak abban az esetben emel kamatot, ha adatok támasztják alá, hogy a gazdaság növekedésének jelenlegi lassulása csak átmeneti - áll a Fed május 3-án záródott, kétnapos kamatdöntő ülésének szerdán ismertetett jegyzőkönyvében. A Fed legközelebb június 14-én dönt a kamatról, amely jelenleg 1 százalék. A jegyzőkönyv alapján a kamatdöntők szerint "körültekintésre" van szükség annak megállapításakor, hogy az elmúlt időszak egyes gyengébb makrogazdasági...

Az orosz UAC és a kínai Comac egy szélestörzsű repülőgép fejlesztését jelentette be, az első példányt legkésőbb 2027-ben szállíthatják le.

A Groupama Biztosító a veronai tragikus balesetben érintett autóbusz kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződésének kezelőjeként elkötelezett amellett, hogy a kárrendezés során minden lehetséges segítséget és támogatást megadjon a balesetben érintettek és családtagjaik számára, biztosítva a zökkenőmentes és gyors kárrendezést.   Bár a baleset körülményeinek vizsgálata, és ezzel összefüggésben a jogi felelősség megállapítása még jelenleg is folyamatban van, ...

Görögország költségvetésének elsődleges többlete jóval meghaladta a tervezettet az idei első negyedévben, elsősorban a kiadások csökkenésének köszönhetően - jelentette be a görög pénzügyminisztérium...

1955-ben születtem. Egyetemet végeztem, igy a Nők 40 programban nem tudok részt venni. A legutolsó munkahelyemen, egy multinacionális vállalatnál területi képviselőként dolgoztam. 2016. nov. 30-ra behívott telefonon az irodánkba a közvetelen főnököm az éves értékelésre. Amikor megérkeztem, bekísért a HR igazgatóhoz, ahol még a cég ügyvédje is várt. 2 opciót ajánlottak. Az egyik lehetőség, hogy felmondanak, a másik a közös megegyezés. Kértem, legalább felhívhassak egy ügyvédet. Ezt megengedték, az ügyvéd azt tanácsolta, ne írjam alá egyiket sem. Természetesen aláírtam a közös megegyezést. A képhez tartozik, hogy engem rosszindulatú agydaganat miatt operáltak. Miután felvettem a végkielégítést, perelhetek-e? Van-e a fent leírtak alapján esélyem? Lett volna-e esélyem, ha a felmondást választom?

Az elmúlt két évtizedben 900 ezer lakáscél megvalósításához járult hozzá a Fundamenta-Lakáskassza, amely májusban ünnepli 20. születésnapját.

A holland Ajax és az angol Manchester United játssza Stockholmban az Európa Liga 2016–2017-es kiírásának döntőjét.

A holland Ajax és az angol Manchester United játssza Stockholmban az Európa Liga 2016–2017-es kiírásának döntőjét.

Egyelőre csak a külseje látszik az új készüléknek, de érdekesek az első felvételek.

Herendi Gábor filmje kedden lépte át az 500 millió forintos bevételt.

Pozitívan hatottak a Fed friss jegyzőkönyvében foglaltak az amerikai részvénypiacokra.Életet lehelt a tőzsdékbe a Fed jegyzőkönyve 2017.05.24 20:37A kamatemelés szinte azonnali folytatódását és a...

A Zwack Unicum Nyrt. bruttó árbevétele 24,792 milliárd forint volt a 2016-2017-es üzleti évben, amely 17,3 százalékkal magasabb az előző évinél, és 2,226 milliárd forint adózott eredményt ért el, amely 31,4 százalékkal magasabb a bázisnál - derült ki a társaság Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán közölt gyorsjelentéséből.

49 éves múltam, 5 éve nem rendelkezem bejelentett munkaviszonnyal. Eddig önkormányzati segélyből (aktív korúak ellátása) és magánlakásoknál végzett takarításból tartottam el magam. Most adódott egy lehetőség, hogy elhelyezkedhessek, de egyelőre csak 4 órás közalkalmazotti minimálbéres jogviszony keretében. Az érdekelne, hogy a 4 órás munkaviszony beleszámít-e a nyugdíjas éveimbe, vagy jobban járnék, ha inkább a jelenlegi bevételeimből magam után fizetnék bármiféle nyugdíj-előtakarékossági számlára?

Az Aston Martin sportautógyártó szerdán bejelentette, hogy először zárt nyereséggel negyedévet az elmúlt hat évben.

A sportvezető a szervezők nyilatkozatának mond ellent, de a hangoztatott rekordszáma furának tűnik.

Széles körű egyetértés volt a Fed kamatdöntő testületében arról a május 2-3-ai ülésen, hogy fokozatosan csökkenteni kell a jegybank mérlegét, és eltökéltnek tűntek a tagok a "hamarosan" bekövetkező...

A Zwack Unicum Nyrt. bruttó árbevétele 24,792 milliárd forint volt a 2016-2017-es üzleti évben, amely 17,3 százalékkal magasabb az előző évinél, és 2,226 milliárd forint adózott eredményt ért el, amely ... ...

A legtöbben még egy hónapot sem késtek a közműdíjak befizetésével, de a tartozók közel harmada már több mint egy éve tartozik a szolgáltatóknak. Nemcsak a villanyszámlákat, de a gáz és a távhő-számlákat is sokan késve fizetik. Az összesített tartozások decemberben több mint 62 milliárdra rúgtak.

Az a kérdésem,aki a nők 40+ program keretében mennek nyugdíjba jár-e nekik utazási kedvezmény?

Június 1-jén, Budapesten kerül megrendezésre a „Magántőke, kockázati tőke és vállalati pénzügyek Közép-Kelet-Európában” elnevezésű konferencia a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) szervezésében. A Sofitel Budapest Chain Bridge Hotelben tartandó eseményen Michael Ignatieff, a Central European University (CEU) elnöke és rektora nyitóelőadásában az üzleti és a tudományos élet dinamikus kapcsolatáról fog beszélni.

A Groupama Biztosító Zrt. a veronai baleset károsultjai és hozzátartozói számára kifizette a kártérítéseket azokban az esetekben, ahol meghatározható volt a kárösszegek nagysága és beérkeztek a kiutaláshoz szükséges dokumentumok is.

Meglódult a Zwack Unicum Nyrt. nyeresége, bár az utolsó negyedévben lassabban nőtt a forgalom, részben azért, mert sokan előre bevásároltak Kalinka vodkából tavaly év végén.

Folyik a két halálos áldozatot követelő, másfél héttel ezelőtti Dózsa György úti baleset vizsgálata. Kiderült, hogy az egyik autó, egy Mercedes vezetője állította, hogy fékezett, de a rendőrök nem találtak féknyomot a helyszínen. A rendőrök még mindig tanúkat hallgatnak meg, de már begyűjtötték a környék térfigyelő kameráinak felvételeit.

A Kincsem lett a legjövedelmezőbb magyar film, az alkotás bevétele már meghaladta a félmilliárd forintot - közölte a forgalmazó. Herendi Gábor filmje kedden lépte át az 500 millió forintos bevételt a Forum ... ...

Keszthelyen nem lesz változás, de Siófokon 1300 forintba is kerülhet majd egy belépőjegy.

Legalább 22 ember, köztük gyermekek is meghaltak a hétfő esti manchesteri terrortámadásban, amelyet az ISIS magára vállalt. Joggal teszi fel a kérdést most a CNN Money: mi lesz idén a turizmussal? A...

A Telekom Veszprém 30-27-re kikapott a MOL-Pick Szeged otthonában a férfi kézilabda NB I döntőjének szerdai visszavágóján, de 50-47-es összesítéssel megnyerte a párharcot és megvédte címét.

Nőtt az osztrák Vienna Insurance Group (VIG) adózás előtti nyeresége az idei első három hónapban, az előző évinél magasabb díjbevétel mellett.

05. 24. 19:42 Gyárfás cáfol Napi.hu

A júliusban Budapesten és Balatonfüreden sorra kerülő vizes világbajnokságra minden eddiginél több újságíró jelezte részvételét Gyárfás Tamás, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) alelnöke ... ...

Arra a kérdésre szeretnék választ kapni, hogy ha elmegyek előrehozott nyugdíjba, akkor milyen kedvezmény jár azután?

Mindössze 12 másodperc alatt dőlt romba annak az erőműnek a két 180 méteres hűtőtornya, amelyet tegnap robbantottak fel Kínában.

Mindössze 12 másodperc alatt dőlt romba annak az erőműnek a két 180 méteres hűtőtornya, amelyet tegnap robbantottak fel Kínában.

Milyen pénzzel tudok fizetni Törökországban vagy épp Írországban? Mi a hivatalos pénze Egyiptomnak? Milyen fizetőeszközt vigyek magammal Mauritiusra vagy a Seychelles-szigetekre? A világon nemcsak a nyelvekben, hanem a valutákban (devizákban) is bábeli zűrzavar uralkodik.

Sokkal több múlik a megfelelő logisztikai partneren, mint gondolnánk. Tulajdonképpen ő lesz cégünk arca és képviseli márkánkat a világpiacon. Ha késik, nem ér oda vagy szolgáltatása kívánnivalót hagy maga után, akkor az szinte olyan, mintha cégünk követett volna el a hibát.

A BKK közlése szerint azért, mert azt a részt csak a 3-as metró felújítása után fogják felújítani.

Mindenkinek azt javasoljuk, hogy nem menjen autóval a Final Six idején a Duna Arénához, mert az épület környéke le lesz zárva. Ennek részben biztonsági okai vannak. Parkolni a Nemzeti Színház és a Müpa környékén lehet majd, ahonnan hajóval vagy 1-es villamossal lehet eljutni a Final Six helyszínére – mondta Borsa Miklós, a vizes világbajnokság szóvivője.

Elutasítás esetén 77360 Ft. öregségi, előtte 6 év rokkantsági esetén hová fordulhatok, - és mikor kérhetem ismét ?

Ez év májusától Éless Dénes az Invitel Csoport online területért felelős vezetője - közölte a cégcsoport. Éless Dénes május elejétől vette át az Invitel Csoport online területének vezetését. A 36 éves ... ...

Holnap ülnek össze az OPEC tagországok olajminiszterei, hogy döntsenek a korábbi kitermelés-csökkentéssel kapcsolatos egyezség kiterjesztéséről. Gaál Gellért, a Concorde Értékpapír Zrt. részvényelemzője öt lehetséges szcenáriót lát elképzelhetőnek az ülés

Elsősorban a túlsúllyal közlekedő járművek kiszűrésére szolgálnak a közúti tengelysúlymérő pontok, melyek kiépítése jelenleg is zajlik a közutakon - írja az Inforádió. Több célt is megfogalmazott a Nemzeti ... ...

Egy videón az látszik, hogy a frissen elkészült új épületben is szinte olyan volt a helyzet, mint kint az esőben.

Csökkent a nyeresége a Marks & Spencer (M&S) brit lánc nyeresége az április 1-jén zárult üzleti évben.

Devizahiteles csapdába került Lengyelország, de ezúttal nem az ügyfelekre, hanem a szabályozókra gondolunk: közel két éve nem sikerült összeállítani egy valamire való "mentőcsomagot". A bankok csak a...

Csökkent a nyeresége a Marks & Spencer (M&S) brit lánc nyeresége az április 1-jén zárult üzleti évben.

Csökkent a a Marks & Spencer (M&S) brit lánc nyeresége az április 1-jén zárult üzleti évben.

A Kincsem lett a legjövedelmezőbb magyar film, az alkotás bevétele már meghaladta a félmilliárd forintot – közölte a forgalmazó.

Ma főleg a Fed jegyzőkönyvére vártak a piacok, miközben Kínát és Hong Kongot leminősítették. A magyar tőzsde erősen alulteljesített, főleg Prágához, Varsóhoz, Bukaresthez képest, de 308 forint alatt mozgott az euró. Ezúttal a Daimlert vizsgálják, esett is rendesen.

A Szentendrei úton történt balesetben két ember súlyosan megsérült - írja a katasztrófavédelem honlapja.

Erősödött a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákéval szemben szerda kora estére a reggeli szintekhez képest a bankközi piacon. Este fél hétkor az euró 307,64 forintra gyengült a reggeli 308,37 forintról. ... ...

Megnyílt a Fülöp-szigetek piaca három magyar húsüzem előtt.

Vajon jobb ízűek lesznek az ételek?...