Legfontosabb témák

Habár az ajándékok többsége még a megszokottabb ötletekre támaszkodik, egyre többen választják, hogy a karácsony alkalmával inkább az önfejlesztésben, továbbtanulásban segítik hozzátartozóikat.

Az ideális magyar pálinka: gyümölcsös az aromája; lágy, harmonikus; közepes alkoholtartalmú (40 fokos); magas alkoholtartalmú (50 fokos); gyomorban tüzet rakó; erős, torkot kaparó; alacsony alkoholtartalmú (30 fokos); A kutatást az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. készítette 18-49 évesek körében, 1000 fő megkérdezésével 2009-ben.

A kárpátaljai magyar árvák támogatására hirdettek adománygyűjtő akciót: a pénzadománnyal segíteni vágyókat jótékonysági pálinkázással és előadóművészek, táncosok, zenekarok fellépésével várják a Vörösmarty téri Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásáron szombaton.

Durván drágul jövőre a pálinka a chipsadó miatt, miközben a netet elborítja az olcsó, otthon főzött párlat. A „legális” pálinkások támogatásra várnak.

Az adó növekedése miatt 700 forinttal fog emelkedni januártól egy félliteres, 50 százalékos pálinka nagykereskedelmi ára és a kiskereskedelemben ennél is nagyobb lesz a drágulás. A januártól a pálinkákra ... ...