Legfontosabb témák

Mutatjuk, hova juthatsz el pár óra alatt....

A Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy 2018 decemberétől kétszeresére bővíti debreceni bázisát egy második Airbus A320 típusú repülőgéppel. A bővítéssel továbbá hét régóta várt járatot is indít a WIZZ Debrecenből Barcelonába és Palma de Mallorcába (Spanyolország), Baselbe (Svájc), Doncaster/Sheffieldbe (Egyesült Királyság), Dortmundba (Németország), Lárnakába (Ciprus) és Máltára. Az új útvonalakon túl a legnépszerűbb, Tel-Avivba és Párizs Beauvais-ra közlekedő debreceni járatok gyakorisága megnő, így 2019-ben hetente 16-tal több WIZZ-járat repül majd Debrecenből. A járatokra a jegyek már 2990* forinttól foglalhatók a wizzair.com oldalon.

A Wizz Air 2018 decemberétől kétszeresére bővíti debreceni bázisát egy második Airbus A320 típusú repülőgéppel.

Debrecenben bővített kapacitást a légitársaság, hét új úticélt adtak a már létezőkhöz.

A Wizz Air 2018 decemberétől kétszeresére bővíti debreceni bázisát: egy helyett két repülőgéppel repül majd a kelet-európai városból. Egy második Airbus A320 típusú repülőgéppel bővül a Wizz Air...

Egy újabb Airbus A320-as repülőgépet telepít Debrecenbe a Wizz Air és hét új járatot indít a kelet-magyarországi városból - jelentette be Váradi József, a légitársaság vezérigazgatója hétfőn Budapesten. ... ...

Két járatát pedig sűríti a diszkont légitársaság.

Fizethetsz, ha az útitársad mellett szeretnél ülni....

A Ryanair után a magyar hátterű légitársaság is bevezette a népszerűtlen gyakorlatot. Szerintük ez javítja az utazási élményt.

Újabb járatokat indíthat Debrecenből a Wizz Air, ezt jövő héten hétfőn jelentheti be a vállalat vezérigazgatója, Debrecen polgármestere, valamint a repülőteret üzemeltető cég első embere.

Részletek egyelőre nincsenek, hogy a légitársaság vezérigazgatója, a debreceni polgármester és a reptér üzemeltetője sajtótájékoztatót tartanak.

Ír versenytársa nyomdokain halad a cég, a jegyárhoz mostantól számoljunk hozzá nyugodtan pár ezer forintot.

Ír versenytársa nyomdokain halad a cég, a jegyárhoz mostantól számoljunk hozzá nyugodtan pár ezer forintot.

A Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága ma közzétette legújabb statisztikáit, melyek szerint a légitársaság történetének legjobb 12 hónapos időszakát zárta. Rekordszámú, több mint 30 millió utas választotta a Wizz Airt az elmúlt év során, ami 24%-os növekedést jelent az azt megelőző 12 hónaphoz képest.

Új kiképzőközpontot létesít Budapesten a Wizz Air. A Ferihegytől mindössze pár percnyi távolságra elhelyezkedő új létesítmény a régió legnagyobb, egyben Közép- és Kelet-Európa legfejlettebb légiközlekedési kiképzőközpontja lesz, hatékony és környezetbarát mérnöki megoldásokkal kialakítva.

Csaknem kétszázalékos plusszal rea­gált a magyar hátterű Wizz Air árfolyama az utasszám és a kihasználtság növekedésére.

A Wizz Air UK Limited (“Wizz Air UK”), a Wizz Air leányvállalataként Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársaság-csoportjának tagja ma bejelentette, hogy az Egyesült Királyság polgári légiközlekedési hatóságánál megszerezte a légi üzembentartói engedélyt (AOC) és a működési engedélyt (OL).

Az első járat ma indul is, a brit fővárosból Bukarestbe.

A brit hatóságtól kapott üzemelési engedély birtokában a Wizz Air nagy-britanniai leányvállalata már meg is kezdte működését – adta hírül az anyavállalat.

Megkapta a brit polgári repülésügyi hatóságtól (CAA) a légijármű-üzemeltetéshez szükséges igazolást (AOC) és a működési engedélyt (OL) a Wizz Air UK, a Wizz Air légitársasági holding száz százalékos tulajdonú ... ...

Megkapta a brit polgári repülésügyi hatóságtól (CAA) a légijármű-üzemeltetéshez szükséges igazolást (AOC) és a működési engedélyt (OL) a Wizz Air UK, a Wizz Air légitársasági holding száz százalékos tulajdonú nagy-britanniai vállalata.

Az új cég bázisreptere Lutonban lesz.

A Wizz Air UK Limited ma bejelentette, hogy az Egyesült Királyság polgári légiközlekedési hatóságánál megszerezte a légi üzembentartói engedélyt és a működési engedélyt.

A mai nappal megkezdte működését a Wizz Air brit leányvállalata, a Wizz Air UK. A Brexitre való felkészülés nevében alapította a brit céget a légitársaság. A Wizz Air UK Limited a Wizz Air...

A Wizz Air tájékoztatása szerint nem gondolták meg magukat azzal kapcsolatban, hogy bármilyen légitársasággal partnerségre lépjenek és összekapcsolt jegyeket áruljanak. Korábban a Ryanair és az...

Csúcstechnológiát telepítenek a fővárosba....

Befektetési ajánlású adósminőségi osztályzattal látta el a Wizz Air légitársaságot a Moody's Investors Service.

A magyar államadós-besorolással azonos, „Baa3” szintű befektetési ajánlású adósminőségi osztályzattal látta el a Wizz Air légitársaságot a Moody's Investors Service.

A magyar államadós-besorolással azonos, "Baa3" szintű befektetési ajánlású adósminőségi osztályzattal látta el a Wizz Air légitársaságot a Moody's Investors Service. A nemzetközi hitelminősítő szerdán ... ...

A Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága kedden bejelentette, hogy 2018 végén megnyitja új kiképzőközpontját Budapesten.

A budapesti Liszt Ferenc-repülőtér mellett nyitja 2018 végén a régió legnagyobb és legfejlettebb légiközlekedési kiképzőközpontját a légitársaság.

A budapesti Liszt Ferenc-repülőtér mellett nyitja 2018 végén a régió legnagyobb és legfejlettebb légiközlekedési kiképzőközpontját a Wizz Air - írja az MTI. A légitársaság keddi közleménye szerint a 3800 ... ...

Nagy bejelentéseket tett a hazai fapados légitársaság.

A Wizz Air 2018 végén megnyitja új kiképzőközpontját Budapesten. Az új létesítményben 2 új, csúcstechnológiájú teljes, mozgó szimulátor, egy rögzített szimulátor, egy vadonatúj fedélzeti vészhelyzeti...