Legfontosabb témák

Ha gyakran váltogatod a partnereidet, és emiatt a páros nyaralásokhoz mindig csak az utolsó pillanatban mersz repjegyeket venni, akkor most megtaláltad a számodra ideális szolgáltatást, ugyanis búcsút inthetsz az utolsó pillanatban megvett méregdrága repülőutaknak....

Előfordult vár veled, hogy remek repülőjegyárat találtál egy olyan városba, ahová már rég szeretnél elutazni, ám hirtelen nem tudod, hogy kivel is menjél? A Wizz Air új szolgáltatást mutatott be, amivel az olcsó jegyet úgy is lefoglalhatjuk, hogy még nem tudjuk, kivel repülünk.

Előfordult vár veled, hogy remek repülőjegyárat találtál egy olyan városba, ahová már rég szeretnél elutazni, ám hirtelen nem tudod, hogy kivel is menjél? A WizzAir új szolgáltatást mutatott be, amivel az olcsó jegyet úgy is lefoglalhatjuk, hogy még nem tudjuk, kivel repülünk.

A Wizz Air felfüggeszti a Budapest - Karlsruhe/Baden-Baden és a Budapest - Lamezia Terme útvonalat, és a kapacitásokat nagyobb keresletű útvonalakra helyezi át.

A Wizz Air felfüggeszti a Budapest – Karlsruhe/Baden-Baden és a Budapest – Lamezia Terme útvonalat, és a kapacitásokat nagyobb keresletű útvonalakra helyezi át – közölte a társaság az MTI érdeklődésére pénteken. A Wizz Air közleménye szerint folyamatosan figyelemmel kísérik járataik teljesítményét annak érdekében, hogy a legnépszerűbb úti célokra a lehető legalacsonyabb viteldíjakat tudják biztosítani. A ...

A Wizz Air felfüggeszti a Budapest - Karlsruhe/Baden-Baden és a Budapest - Lamezia Terme útvonalat, és a kapacitásokat nagyobb keresletű útvonalakra helyezi át - közölte a társaság az MTI érdeklődésére ... ...

A kapacitásokat a nagyobb keresletű vonalakra helyezve megszünteti két járatát a Wizz Air. A fapados légitársaságnál decembertől Karlsruhe/Baden Baden, januártól a Lameza Teme nem lesz elérhető Budapestről.

A sok új járatnyitás mellett a Wizz Air meg is szüntet útvonalakat Budapestről.

Jövő március helyett már idén decemberben repülhetünk velük a német fővárosba.

A légitársaság előbbre hozza berlini járatának indulását.

Berlinbe indít Budapestről járatot a Wizz Air, az Iberia pedig télen is közlekedteti Madrid-Budapest járatát.

Jövő márciustól naponta.

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy új útvonalat indít Budapestről Berlin-Schönefeldre. A legújabb WIZZ-járat naponta közlekedik március 13-i kezdettel. Az új járatra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon akár 2 990 forintos induló viteldíjon, amelyhez legfeljebb 55x40x23cm méretű ingyenes kézipoggyász is jár.

Új útvonalat indít Budapestről Berlin-Schönefeldre a Wizz Air.

Debrecen és Moszkva között indít járatot december 18-tól a Wizz Air diszkont légitársaság - közölte Váradi József vezérigazgató csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Ez lesz a hetedik úticél, ahova a debreceni reptérről repülnek.

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy új útvonalat indít Debrecenből Moszkvába. A legújabb WIZZ-járat hetente kétszer, hétfőnként és péntekenként repül majd december 18-i kezdettel. Az új járatra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon akár 8 990 forintos* induló viteldíjon.

A Wizz Air ma bejelentette, hogy új útvonalat indít Debrecenből Moszkvába. A járat hetente kétszer, hétfőnként és péntekenként repül december 18-i kezdettel. A Wizz Air első menetrend szerinti járata Debrecenből ... ...

Legközelebb már tudjuk, mivel jön Putyin Debrecenbe.

Az új debreceni járat már a harmadik oroszországi útvonal a Wizz Air hálózatában.

Az új debreceni járat már a harmadik oroszországi útvonal a WizzAir hálózatában.