Legfontosabb témák

Pénzt veszítettek a dolgozók, pénzt veszítettek az adófizetők. A csőd egyetlen nyertese a Wizz Air.

Pénzt veszítettek a dolgozók, pénzt veszítettek az adófizetők. A csőd egyetlen nyertese a Wizz Air.

Ez lesz a cég első Európán kívüli leányvállalata.

Az új diszkont légitársaság Afrikába és Indiába is indít járatokat.

A magyar kötődésű cég Abu-Dzabiban alapít új diszkont légitársaságot.

A magyar kötődésű Wizz Air Abu-Dzabiban alapít új diszkont légitársaságot – jelentette be az Abu-Dzabi Fejlesztési Holding csütörtökön. A közösségi médiában is publikált közlemény szerint vegyes vállalat létrehozásáról írtak alá előzetes megállapodást Váradi Józseffel, a Wizz Air vezérigazgatójával. A tervek szerint az új cég 2020 második felében kezdi meg az üzemelést Abu-Dzabiból, és hozzáférése lesz ...

Abu-Dzabiban terjeszkedik a magyar kötődésű cég.

A business osztályú ülések rövidtávú járatokról való kitiltására szólította fel a hagyományos légitársaságokat a magyar kötődésű Wizz Air ultrafapados légitársaság.

A business osztályú ülések rövidtávú járatokról kitiltására szólítottak fel.

Környezetvédelmi szempontok miatt betiltatnák az első osztályt a rövidtávú utakon.

A business osztályú ülések rövidtávú járatokról való kitiltására szólította fel a hagyományos légitársaságokat a magyar kötődésű Wizz Air ultrafapados légitársaság. Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében a légitársaság azt írta, a business class-on utazóknak kétszer akkora a szén-dioxid-lábnyoma, mint azoknak, akik turistaosztályon utaznak, így ezzel a gyakorlattal egy “archaikus és pazarló” modellt tart életben az iparág. ...

Sokak szerint a szennyezéséhez képest túl olcsóak repülés, a Wizz Air ellentámadásba ment át.

A diszkont légitársaság felszólította a hagyományos légitársaságokat, hogy az ötórásnál rövidebb repülőutakon fejezzék be az üres székek reptetését az első osztályon.

A Wizz Air felszólította a hagyományos légitársaságokat, hogy az ötórásnál rövidebb repülőutakon fejezzék be az üres székek reptetését az első osztályon. Az első osztályt (business class) minden rövidtávú ... ...

Előfizetéses rendszer bevezetését tervezi a Wizz Air, az ügyfelek havi díj ellenében havonta egyszer egy adott útvonalon repülhetnek – írja az Airportal lengyel Fly4Free-re hivatkozva. Az előfizetéses ... ...

Nagyon úgy néz ki, hogy havi előfizetéses rendszert tervez bevezetni a fapados légitársaság.

Nem engedték egy repülőgépen, hogy Érdi Tamás zongoraművész az első sorba üljön, ahová a jegye szólt, édesanyja szerint ezzel minden vakot megsértettek. Pedig úgy tűnik, a légitársaság a szabályzat szerint járt el.

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába.

Szurkolói különgépeket indít Szófiába a Wizz Air, a járatok a fővárosból és Debrecenből indulnak.

Váradi József szerint a hagyományos légitársaságok felelősek a környezetszennyezésért, a nyugat-európaiak pedig arrogánsak a kérdésben.

Váradi József szerint a hagyományos légitársaságok felelősek a környezetszennyezésért, a nyugat-európaiak pedig arrogánsak a kérdésben.