Legfontosabb témák

Norvég, német és olasz célpontok a kínálatban.

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága a héten három új járatát indítja el összekötve a magyar fővárost a norvégiai Bergennel, a németországi Hannoverrel és az olaszországi Lamezia Terme-vel. Az új útvonalakon hetente kettő-négy járat közlekedik. Az új járatokra a jegyek már 5 240* forintért foglalhatók a wizzair.com oldalon.

Bergenbe, Hannoverbe és Lamezia Termébe indít járatokat a fapados társaság.

Három új járatot indít el a héten a Wizz Air Budapestől, a magyar fővárost a norvégiai Bergennel, a németországi Hannoverrel és az olaszországi Lamezia Termével kötve össze. Az új útvonalakon hetente kettő-négy járat közlekedik.

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága a mai nappal öt új útvonalat indít összekötve Budapestet öt nyugat-balkáni fővárossal: Szkopjével Macedóniában, Podgoricával Montenegróban, Tiranával Albániában, Pristinával Koszovóban és Szarajevóval Bosznia-Hercegovinában. A járatokat a Wizz Air a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által kiírt koncessziós beszerzési eljárás nyertes ajánlattevőjeként, közszolgáltatási szerződés keretében üzemelteti.

A Balkánon Tiranába, Podgoricába, Szkopjébe, Pristinába és Szarajevóba lehet utazni a légitársasággal.

A Wizz Air a mai nappal öt új útvonalat indít összekötve Budapestet öt nyugat-balkáni fővárossal.

Elindította a Wizz Air a nyugat-balkáni járatokat, amelyre a repülési jogot a kormány által kiírt pályázaton nyerte el. A légitársaság első járata Tiranába indult el Budapestről szerdán, a kormánnyal kötött ... ...

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága a mai nappal öt új útvonalat indít összekötve Budapestet öt nyugat-balkáni fővárossal: Szkopjével Macedóniában, Podgoricával Montenegróban, Tiranával Albániában, Pristinával Koszovóban és Szarajevóval Bosznia-Hercegovinában - közölte a Wizz Air.

Júniustól Kazahsztán fővárosába, Asztanába indít járatokat a Wizz Air Budapestről – jelentette be Váradi József, a diszkont-légitársaság vezérigazgatója egy hétfői sajtótájékoztatón. A gépe...

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy új útvonalat indít Budapestről Asztanába, Kazahsztán fővárosába. A legújabb WIZZ járat június 8-ától hetente kétszer, csütörtökönként és vasárnaponként indul. A járatokra a jegyek már 11 990 forinttól* foglalhatók a wizzair.com weboldalon.

Júniustól Kazahsztán fővárosába is lehet majd repülni Budapestről, aminek a magyar-kazah kapcsolatok felett bábáskodó Varga Mihály is nagyon örül.

Egy keleti célponttal bővítik a Wizz Air kínálatát. A légitársaság utasszám tekintetében beérte 2016-ra a Malévot.

Kazahsztán fővárosába, Asztanába indít járatokat júniustól a magyar hátterű Wizz Air - jelentette be Váradi József hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter...

Április 1-től startol a Wizz Air Budapest-Faro járata - közölte a légitársaság.

A Wizz Air diszkont légitársaság tegnap elindította Debrecen és Tel-Aviv közötti alacsony viteldíjas járatát. Az új járat hetente kétszer repül szerdán és vasárnap.

Vasárnap elindította a Wizz Air az új járatát Debrecen és Tel-Aviv között.