Legfontosabb témák

3 órát vártak, semmi információt nem kaptak...

Bár meglesz a lehetőség az újonnan rendelt Airbusokkal az észak-atlanti járatokra, de a keleti irányú terjeszkedés több lehetőséget rejt - mondta el a Forbesnak adott interjúban a Wizz Air...

Váradi József vezérigazgató szerint a reptér hibázott, amikor törölni kellett néhány napja a Brüsszel-Budapest járatot, nem a Wizz Air. A cégvezető üzent Cseh Katalinnak, a Momentum EP-képviselőjének és Gulyás Gergely miniszternek is.

Tizenöt évvel ezelőtt nyitotta meg budapesti bázisát a Wizz Air magyar kötődésű diszkont légitársaság, azóta 31 millió utas repült az onnan induló, vagy oda érkező járatain.

Az első magyarországi repülőjárat 2004. június 24-én szállt fel London Luton felé Ferihegyről.

Tizenöt éve nyitotta meg budapesti bázisát a Wizz Air.

Ma 15 éves a Wizz Air budapesti bázisa - olvasható a légitársaság közleményében. Az első magyarországi Wizz Air járat 2004. június 24-én szállt fel London Luton felé az akkor még Budapest Ferihegy...

Kint voltak már időben a reptéren, be is álltak a sorba, de a csomagjaikat nem tudták feladni.

A Wizz Air járattörlésének komoly következményei lehetnek a Miniszterelnökséget vezető miniszter tájékoztatása szerint.

Egy reggeli interjúban még európai szintű cégnek nevezte a Wizz Airt az alapító, Váradi József, ehhez képest a csütörtöki kormányinfón Gulyás Gergely kancelláriaminiszter már arról beszélt, hogy fogyasztóvédelmi ... ...

Fogyasztóvédelmi eljárás indult a Wizz Air ellen - közölte Gulyás Gergely a mai kormányinfón. A légitársaságot már többször megbírságolta a Fővárosi Kormányhivatal, ezúttal a "lehető legsúlyosabb"...

Cseh Katalinék is az érintett géppel utaztak volna, de nem tudtak, mert a járatot törölték. Az EP-képviselő szerint sem szállást, sem más segítséget nem kaptak.

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága a mai napon szándéknyilatkozatot írt alá az Airbus képviselőivel, melyben rögzítik, hogy – az Indigo Partners-szel kötött megállapodás részeként – a vállalat élni fog a 20 Airbus A321XLR repülőgép megvásárlására vonatkozó opciójával. A most megrendelt repülőgépeket 2023-tól kezdődően három éven keresztül veszi majd át a légitársaság. Azért, hogy a Wizz Air megőrizze légi flottájának egységét, az A321XLR repülőket 239 üléssel üzemeltetik majd, éppen úgy, ahogyan az A321neo repülőgépeket is. Az XLR a Wizz Air jelenlegi hálózatában is azonos hatékonysággal üzemeltethető. A megrendelés – az előírásoknak megfelelően – a Wizz Air részvényeseinek jóváhagyása után válik véglegessé.

Jelentős készpénzmennyiséget termel a Wizz Air, ám hagyományos akvizíciókban mégsem gondolkodnak, ahogy ellenséges felvásárlástól sem tartanak – mondta lapunknak Váradi József, a társaság alapító vezérigazgatója, aki szerint a budapesti tőzsdei megjelenés ilyen cégméret mellett nem indokolt.

A futópályából kifordult egy betondarab amely miatt a Wizz Air Stockholból Budapestre érkező repülőgépe defektet kapott.

Az A321XLR-típus bár keskenytörzsű gép, de hatótávolsága csaknem 9000 kilométer. Ennek ellenére a társaság nem száll be a hosszútávú járatok piacára.

A Wizz Air szándéknyilatkozatot írt alá az Airbus képviselőivel, hogy élnek a 20 Airbus A321XLR repülőgép megvásárlására vonatkozó opciójukkal. A most megrendelt repülőgépeket 2023-tól kezdődően három éven keresztül veszi majd át a légitársaság.

A Wizz Air szándéknyilatkozatot írt alá az Airbus képviselőivel, hogy élnek a 20 Airbus A321XLR repülőgép megvásárlására vonatkozó opciójukkal. A most megrendelt repülőgépeket 2023-tól kezdődően három éven keresztül veszi majd át a légitársaság.

Húsz új Airbus A321XLR típusú repülőgépet vásárol a Wizz Air az európai repülőgépgyártótól, a megállapodást a párizsi légi szalonon jelentették be - közölte az Airbus az MTI-vel.

Húsz új Airbus repülőgépet vásárol a Wizz Air.

Húsz új Airbus A321XLR típusú repülőgépet vásárol a Wizz Air, a megállapodást a társaság a párizsi légi szalonon jelentette be. Az üzletet a Wizz Air szakmai befektetőjével, az amerikai Indigo...

Húsz új Airbus A321XLR típusú repülőgépet vásárol a Wizz Air az európai repülőgépgyártótól, a megállapodást a párizsi légi szalonon jelentették be – közölte az Airbus az MTI-vel. Az üzletet a Wizz Air szakmai befektetőjével, az amerikai Indigo Partnersszel kötötte az Airbus. Az amerikai cég összesen 50 darab Airbus A321 XLR-t vásárol, amelyből 32 új megrendelés, ...

Húsz új Airbus A321XLR típusú repülőgépet vásárol a Wizz Air az európai repülőgépgyártótól, a megállapodást a párizsi légi szalonon jelentették be - közölte az Airbus az MTI-vel. Az üzletet a Wizz Air ... ...

Az üzletet a párizsi légi szalonon kötötték, de értékét nem tették közzé.

Az üzlet piaci értékéről a gyártó nem közölt adatokat, és azt sem tudni, hogy mikor érkezhetnek meg az első példányok.

Bővíti stratégiai együttműködését Debrecen és a Wizz Air légitársaság.

Bővíti stratégiai együttműködését Debrecen város és a Wizz Air légitársaság; egyebek mellett új futópályát építenek és bővítik a reptér kapacitását is a növekvő forgalom kiszolgálása érdekében - jelentette be a város és a cég vezetője hétfőn a helyi városházán.

Bővíti stratégiai együttműködését Debrecen város és a Wizz Air légitársaság; egyebek mellett új futópályát építenek és bővítik a reptér kapacitását is a növekvő forgalom kiszolgálása érdekében - jelentette ... ...

Bővíti stratégiai együttműködését Debrecen város és a Wizz Air légitársaság; egyebek mellett új futópályát építenek és bővítik a reptér kapacitását is a növekvő forgalom kiszolgálása érdekében – jelentette be a város és a cég vezetője hétfőn a helyi városházán. Papp László (Fidesz-KDNP) polgármester emlékezetett rá, hogy 2012-ben indult el az első Debrecen-London menetrend szerinti Wizz-járat, ...

Bővíti stratégiai együttműködését Debrecen város és a Wizz Air légitársaság; egyebek mellett új futópályát építenek és bővítik a reptér kapacitását is a növekvő forgalom kiszolgálása érdekében -...

A Wizz Air Európa legzöldebb légitársasága.

Előre tervezett karbantartást végeztek, még három ilyen alkalom lesz a következő hetekben.

Az adózott eredmény 6 százalékkal, 291,6 millió euróra nőtt.

A magyar hátterű Wizz Air légitársaság adózott eredménye 6 százalékkal, 291,6 millió euróra nőtt a március 31-ével zárult pénzügyi évben. A cég korábban azzal számolt, hogy 270-300 millió euró közötti ... ...

A magyar hátterű légitársaság adózott eredménye 6 százalékkal, 291,6 millió euróra nőtt a március 31-ével zárult pénzügyi évben.

291,6 millió euró lett a WizzAir éves eredménye, miközben a piaci várakozások 271 és 293 millió közé estek 285,2 milliós átlaggal.

Az elemzőket is meglepte a Wizz Air pénteken publikált eredménye. A légitársaság minden eredménysoron javuló számokat közölt.

Közel 20 százalékkal nőtt a Wizz Air bevétele a 2019.március végén zárult pénzügyi évében és eredményszinten is javulásról számolt be a légitársaság, bár valamivel kisebb mértékű volt a növekedés a...

Az éves profitcélsáv tetejéhez lehet közelebb a nyereség a Wizz Airnél. Az árbevétel 25 százalékkal bővülhet az elemzők szerint.

Megvizsgáljuk a tanulságokat, az utasok kárát pedig igyekszünk enyhíteni, amennyire lehet – mondta Váradi József, a Wizzair  vezérigazgatója.

Megvizsgáljuk a tanulságokat, az utasok kárát pedig igyekszünk enyhíteni, amennyire lehet – mondta Váradi József, a Wizz Air  vezérigazgatója.

Őszintén sajnálják az esetet, amely szerintük egyedi.

Őszintén sajnálják az esetet, amely szerintük egyedi.

A vezérigazgató szerint egy gép meghibásodott, ezért csak egy kisebbet tudtak küldeni az utasokért, ez okozta a problémát.