Legfontosabb témák

Jelentősen csökkent a kényszertörlések és felszámolások száma tavaly.

Továbbra sem esett el támasza az olajvállalat árfolyamának.

Egy különleges "hajviseletű", apró molylepke lett az első élőlény, amely Donald Trump megválasztott amerikai elnökről kapta a nevét.

A külügyminiszter szerint a horvát kormánynak a Mollal kell tárgyalnia, ha vissza akarja vásárolni az INA-t, de amennyi pénz befektettek Magyarországról, annyinak kell visszajönnie.

A horvát kormánynak a Mollal kell megegyeznie az INA ügyében - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek szerdán azzal kapcsolatban, hogy a horvát kormány visszavásárolná a...

A német veszteségek igencsak nagynak ígérkeznek, ha az új washingtoni adminisztráció büntetővámokkal sújtja a Mexikóból származó autóimportot. A protekcionizmus pedig közben vírusként terjedhet tovább világszerte, kereskedelmi háborúkat generálva – adja értésre Jürgen Pieper a Metzler német befektetési bank és üzleti tanácsadó ház vezető elemzője, autóipari pénzügyi stratégája az Alapblog.hu-nak adott interjúban.

Első érdemi támaszának letörésével indulhat a korrekciós szintek felé az olajvállalat árfolyama.

Majdnem 6 tized százalékoz estek a MOL részvényei a keddi kereskedési napon és a forgalom már az 1 milliárdot sem érte el.

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) szerdai kereskedésére a pozitív nemzetközi hangulat csak részben lesz hatással, a pozitív nyitást követően ugyanis folytatódhat az eladási hullám a magyar börzén - mondta Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt elemzője szerdán az MTI-nek.

Nesze neked Trump: még, hogy nincsen globális felmelegedés....

összeférhetetlenségi eljárás indult a miniszter ellen, aki ki akarja vásárolni a Mol-t a horvát olajcégből, mert a férje az INA-nál dolgozik.

Összeférhetetlenségi eljárást indított az illetékes bizottság Martina Dalic első miniszterelnök-helyettes, horvát gazdasági miniszterrel szemben, mert férje az INA horvát olajipari vállalat igazgatóságának tagja, miközben a miniszter vezeti azt a szűkebb kabinetet, amely az INA részvényeinek a Mol Nyrt.-től való visszavásárlásáról tárgyal - közölte az N1 horvát hírcsatorna kedden.

Összeférhetetlenségi eljárást indítottak Martina Dalic, horvát gazdasági miniszterrel szemben, mert férje az INA igazgatóságának tagja, miközben a miniszter vezeti azt a kabinetet, amely a horvát olajipari vállalat részvényeinek visszavásárlásáról tárgyal.

Összeférhetetlenségi eljárást indított az illetékes bizottság Martina Dalic első miniszterelnök-helyettes, horvát gazdasági miniszterrel szemben, mert férje az INA horvát olajipari vállalat igazgatóságának tagja, miközben a miniszter vezeti azt a szűkebb kabinetet, amely az INA részvényeinek a Mol Nyrt.-től való visszavásárlásáról tárgyal – közölte az N1 horvát hírcsatorna kedden. A független, önálló testület állásfoglalása szerint Martina ...

Összeférhetetlenségi eljárást indított az illetékes bizottság Martina Dalic első miniszterelnök-helyettes, horvát gazdasági miniszterrel szemben, mert férje az INA horvát olajipari vállalat igazgatóságának ... ...

Kábítószerrel és pszichoaktív anyaggal kereskedő csoportot számoltak fel Nógrád megyében; 14 embert fogtak el, a rajtaütést csaknem féléves nyomozás előzte meg - a részleteket sajtótájékoztatón ismertették kedden Salgótarjánban.

Kitart a lélektani szintnél az olajvállalat árfolyama.

Petro Porosenko ukrán elnök hétfőn utasította a kijevi külügyminisztériumot, hogy még aznap nyújtson be keresetet az ENSZ hágai székhelyű Nemzetközi Bíróságán Oroszországgal szemben terrorizmus finanszírozása ... ...

Egy múlt héten bejelentett tranzakciónak köszönhetően 3,56 százalékra csökkent az UniCredit közvetlen és közvetett szavazati joga a Molban - közölte az olajipari társaság a tőzsde honlapján. Múlt...

Visszafogottan reagált a német kormány hétfőn Donald Trump megjelent interjújára, amelyben élesen bírálta Angela Merkelt.

Még több üzletben lehet majd bankkártyával fizetni.

Kitart 21000-nél az olajvállalat árfolyama.

Jelentősen, közel 12 százalékkal növelte a Mol részvényeire adott célárát az HSBC, mely így már 22 900 forint. Mivel az új célár 9 százalékkal magasabb az aktuális tőzsdei árfolyamnál, az elemzőház...

Jelentősen, közel 12 százalékkal növelte a Mol részvényeire adott célárát az HSBC, mely így már 22 900 forint. Mivel az új célár 9 százalékkal magasabb az aktuális tőzsdei árfolyamnál, az elemzőház...

Tíz halottja van annak a véres leszámolásnak, amely szombaton tört ki rivális bandák között egy észak-brazíliai börtönben.

Szlovéniában és Horvátországban pénteken komoly közlekedési fennakadásokat okozott a hóesés, országszerte több baleset is történt a rendkívüli időjárás miatt.

Miután visszavásárolja Horvátország az INA horvát olajvállalat részesedését a Mol Nyrt.-től, nyitott lesz új befektetők és stratégiai partnerek bevonására a cégbe - mondta Andrej Plenkovic horvát...

A lányom magán kézben üzemeltetett idősek otthonában dolgozik 12-24-es munkabeosztással, a szabadságát viszont 8 órában számolják, ami szerintem nem jogszerű. Én is dolgoztam 12-24-es munkabeosztásban és a szabadság az 12 órára vonatkozott. Akkor most , hogy is van ez? A másik: 3 gyereke van és ebből 2 kiskorú. Ilyenkor hány nap pótszabadság illetné meg? Egyedülálló anyaként neveli őket.

A Takata japán cég bűnösnek vallja magát az általa gyártott, emberéleteket is követelő hibás légzsákokért és hajlandó kompenzációt fizetni - írja internetes kiadásában a Wall Street Journal.

Nem érkezett érdemi korrekció az olajvállalat árfolyamánál.

Tovább ütötték a Telekomot, amely így immáron 510 Ft alá zárt, méghozzá 1 ponttal. Az érdeklődésre nem lehet panaszunk, 1,2 milliárd Ft mozdult meg tegnap.

Újabb részleteket tett közzé a Mol az INA-ügyet érintő választottbírósági döntésről, ezekből kiderül, hogy a horvát leánycég működési szabályzata összhangban van a horvát törvényekkel, a Mol minden...

Londoni pénzügyi elemzők várakozása szerint valószínűleg jelentősen gyorsult decemberben a magyarországi infláció.

A horvát kormány Washingtonban, a Beruházási Viták Rendezésének Nemzetközi Központjában próbálja meg megdönteni a genfi Nemzetközi Kereskedelmi Jogi Bizottság (UNCITRAL) Ivo Sanader volt kormányfő korrupciós ügyében hozott döntését és a Zágrábra nézve kedvezőtlen határozatát – közölte az Index.hr című internetes portál csütörtökön. A hírportál kifogásolta egyebek mellett, hogy a horvát kormány továbbra sem hajlandó nyilvánosságra ...

További részleteket tett közzé a Mol a Horvátország és a társaság közötti per választottbírósági ítéletéből a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A horvát kormány Washingtonban, a Beruházási Viták Rendezésének Nemzetközi Központjában próbálja meg megdönteni a genfi Nemzetközi Kereskedelmi Jogi Bizottság (UNCITRAL) Ivo Sanader volt kormányfő korrupciós ... ...

További részleteket tett közzé a Mol a Horvátország és a társaság közötti per választottbírósági ítéletéből a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön. A választottbíróság Horvátország vesztegetésre, társaságirányításra, valamint a 2003-as részvényesi megállapodás állítólagos megszegésére vonatkozó valamennyi kérelmét elutasította.

Eléggé elszomorodtak mára a részvénypiacok, ami fél-egy százalékos mínuszt okozott a főbb indexek értékében. Főleg az autóipar esett, miután a Fiatot is megvádolták a hatóságok egy csalással. A forint erősödget, az olaj és az arany drágult, meg minden árupiaci termék, aminek a dollár esése jót tett.

Eléggé elszomorodtak mára a részvénypiacok, ami fél-egy százalékos mínuszt okozott a főbb indexek értékében. Az okok részben Trumra vezethetők vissza. Főleg az autóipar esett, miután a Fiatot is megvádolták a hatóságok egy csalással. A forint erősödget, az olaj és az arany drágult, meg minden árupiaci termék, aminek a dollár esése jót tett.

További részleteket tett közzé a Mol a Horvátország és a társaság közötti per választottbírósági ítéletéből a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A választottbíróság Horvátország vesztegetésre, társaságirányításra, valamint a 2003-as részvényesi megállapodás állítólagos megszegésére vonatkozó valamennyi kérelmét elutasította.

Újabb részleteket közölt az olajtársaság az ellene folyó perről, amit Horvátország elbukott.

További részleteket tett közzé a Mol a Horvátország és a társaság közötti per választottbírósági ítéletéből a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön . A választottbíróság Horvátország vesztegetésre ... ...

További részleteket tett közzé a Mol a Horvátország és a társaság közötti per választottbírósági ítéletéből a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön. A választottbíróság Horvátország vesztegetésre, társaságirányításra, valamint a 2003-as részvényesi megállapodás állítólagos megszegésére vonatkozó valamennyi kérelmét elutasította.

Az MSZP elnöke szerint ebben az évben még jobban megmutatkozhat itthon, hogy milyen a hatalom valódi arca. Molnár Gyula az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a szocialista párt február 18-tól kezdődő árnyékkormányszerű működéséről is.

Több millió részvény kerül vissza a Molhoz az UniCredittel még tavaly januárban kötött szerződés eredményeként – írja a Portfolio.hu.

Az elmúlt évben kialakult kedvező finanszírozási helyzetre való tekintettel az Államadósság Kezelő Központ Zrt. lezárja a Letelepedési Magyar Államkötvények (LMÁK) értékesítését.

Közzétette a Bank of America Merrill Lynch legfrissebb elemzését az EEMEA régió finomítóira vonatkozóan: az ágazat kilátásai nem éppen kedvezőek, a Molra viszont nagyon optimisták, a papírok az...

Lassuló mértékben, de továbbra emelkednek idén az ingatlanárak. Noha az áremelkedés és a bérleti díjak stagnálása miatt a korábbinál kisebb bérleti hozam várható a lakáskiadási piacon, beszállni még mindig ... ...

Elárasztották a külföldi sajtót az Orbán-kormány civil szervezetekkel kapcsolatos új terveiről szóló beszámolók. Németh Szilárd Fidesz-alelnök megszerezte a néhány órás világhírnevet azzal a megjegyzésével ... ...

Jelentősen, 16 százalékkal növelte a Mol részvényeire adott célárát a Bank of America Merrill Lynch, mely így már 26 400 forint. Mivel az új célár 26 százalékkal magasabb az aktuális tőzsdei...

Kezdjük a MOL papírjaival. Irányt kéne mutatni, ami nehéz. Ma reggel mégis hoztam egy gondolatot, amit kevesen tudnak, illetve nem nagyon érdekli a szereplőket. 2008-ban a CEZ megvette a MOL 7,3 százalékát, ez még a OMV elleni védelem részét képezte. Ez a pakk rajta maradt a CEZ-en. 2014-ben 3 évre átváltoztatható kötvényt bocsátott ki a ...

20800 elesése adhatna utat a további korrekciónak az olajvállalat árfolyamánál.

Várhatóan májusban-júniusban megkezdődhet a 3-as metróvonal infrastrukturális felújítása.

Vita alakult ki a horvát kormánykoalíció két pártja között, hogy miből vásárolják vissza az INA horvát olajipari vállalat részesedését a Mol Nyrt.-től – közölte a Vecernji List című horvát napilap szerdán. A kisebbik kormányzó párt, a Híd Függetlenek Listája ellenzi, hogy a Horvát Elektromos Művek (HEP) 25 mínusz egy százalékos részvénycsomagjának eladásából szerezze vissza az ...

Klaus Iohannis román elnök szerdán kijelentette, fenntartható idei állami költségvetést vár az új bukaresti kormánytól, amelynek több feltételt is szabott a büdzsé összeállításához.

Komoly nehézséggel kell szembenéznie a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona vezetőségének, amennyiben meg szeretné hosszabbítani az együttműködést legnagyobb sztárjával, az argentin Lionel Messivel.